avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan2121

Activitate Bogdan2121

Mulțumesc mult!
M-ați luminat și acum știu la ce sa ma astept!
Respect!

gi-jane2 a scris:

stati asa, sunteti 2 debitori si dvs aveti salariu mai mare ?
nu rezulta asta din primul mesaj ( ci mai degraba, ca aveti 2 angajatori). daca e asa, da dvs veti plati mai mult decat celalalt.
mai departe, la final, puteti pretinde de la celalalt diferenta.


Am înțeles, dar nu știam dacă din suma totala ajung sa plătesc eu mare parte pentru ca am venitul mai mare...

gi-jane2 a scris:

Depinde cine sunt tertii, daca sunt angajatori, 1/3 de la fiecare.

Bună ziua!
Care este Limita sumei executate silit prin poprire asupra disponibilităților bănești a 1/3 din salariu în cazul unei persoane asupra unei creanțe în valoare de 48000 lei la care sunt 2 terți popriti? Suma se împarte în 2 la fiecare terț? Sau cel ce are salariu mai mare plătește cea mai mare parte din debit?
Bună seara,
Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar asta nu este totul, am aflat ca noul proprietar a vândut o mai departe, dar mașina figurează tot pe numele meu, menționez ca auto a fost vândut cu contract de vânzare-cumpărare, fiscal pe loc și a fost scoasa de la impozit.
Cum as putea sa rezolv aceasta situație pentru a evita alte situații asemănătoare pe viitor?
Mulțumesc anticipat!

Buna seara,
Acum aproximativ un an am avut un incident ruter din care a rezulatat avarierea masinii proprii si a celuilalt participant la trafic, am convenit cu acesta sa facem intelegerea amiabila data fiind situatia si avarile suferite de ambele masini.
Mai exact, masina proprie a sfarsit prin a avea bara zgariata, masina celuilalt participant la trafic a avut o mica infundatura a aripii pe partea dreapta si farul zgariat.
La momentul respectiv eu detineam polita RCA de la Astra Asigurari SA
Dupa tot acest eveniment si la un an dupa el am primit acasa o citatie cum ca sunt dat in judecata pt recuperarea sumei aferente reparatiilor.
Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat!