avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela-mariaa

Activitate mihaela-mariaa

Răspuns la discuția Carte tradusă
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Cu autorul nu sunt probleme, îl cunosc personal :) . și am acordul său, însă verbal, Așadar am nevoie de acord scris și contract între părți. Vă mulțumesc foarte mult încă o dată :)
Discuție Carte tradusă
Bună ziua. Am tradus o carte, best seller, și vreau să o public în Romania. Cartea a fost publicată inițial în Grecia iar contractul autorului cu editura expiră în 2020. Ce mă sfătuiți? Pentru că nu știu ce spune legea în acest sens, cum, în ce condiții și ce este necesar pentru a o publica, m-ați putea ajuta vă rog? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Probleme ramburs curier
Buna seara, aceeasi problema o am si eu cu Chronos curier, colete trimise si valoarea ramburs inca nu este inapoiata dupa 30 zile. In plus exista si un contract de colaborare intre noi care evident nu a fost respectat de catre ei nici in ceea ce priveste rambursul nici in ceea ce priveste taxele pe care le aplica. Am incheiat un contract cu 15 lei pe colet in sistem ramburs insa de la cliente a fost incasat intre 30 si 44 lei. ce pot face, cum ii pot actiona in conditiile in care am pierdut si f mult in piata, am primit multe reclamatii in ceea ce priveste tariful curierului iar cei de la chronos nici nu imi mai raspund la telefon de 10 zile. Site-ul lor este de cateva zile in mentenanta si nu poate fi accesat nimic pentru a putea face reclamatie.
Buna seara, am o mare problema cu Chronos curier, colete trimise si valoarea ramburs inca nu este inapoiata dupa 30 zile. In plus exista si un contract de colaborare intre noi care evident nu a fost respectat de catre ei nici in ceea ce priveste rambursul nici in ceea ce priveste taxele pe care le aplica. Am incheiat un contract cu 15 lei pe colet in sistem ramburs insa de la cliente a fost incasat intre 30 si 44 lei. ce pot face, cum ii pot actiona in conditiile in care am pierdut si f mult in piata, am primit multe reclamatii in ceea ce priveste tariful curierului iar cei de la chronos nici nu imi mai raspund la telefon de 10 zile. Va multumesc.