avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate valenovaly

Activitate valenovaly

Bună ziua. Am un ordin de protecție la 100m pe o perioadă de 6 luni, se poate scoate legal acest ordin înainte de termen și cum?
Bună dimineața, mi s-a suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile în data de 05.01.2017 pentru că am fost înregistrat de aparatul radar cu 101km/h în Ploiești. În ziua respectivă am primit și o dovadă de 15 zile, deci practic eu am avut dreptul să conduc până pe data de 20.01.2017.
Pe 31.01.2017 am dat un test de redobândire pe care l-am promovat cu 14 puncte, acum ce rămâne de făcut? Când o să-mi redobândesc permisul dacă am luat acel test de redobândire? Vă rog mult, mă puteți ajuta?
Răspuns la discuția Legat de trecerea frontierei
ma ajuta cineva, va rog mult..
Răspuns la discuția Legat de trecerea frontierei
pai eu nu plec nicaieri, e ecuadorian, locuieste in Spania si vrea sa vina in Romania, are nevoie de viza? de alte acte.. ??
Bună ziua, am și eu o întrebare pentru dumneavoastră.
Am un prieten din Ecuador, rezident in Spania, lucrează legal în Spania... și vrea ca de sărbători să viziteze România. Are nevoie de viză, ceva de genul ăsta? Acte necesare, etc.. ? El este ecuadorian, trăiește în Spania și vrea să vină în România...
Bună ziua, am și eu o mare nelămurire.
Mama și tatăl meu s-au despărțit în anul 2011 după o căsnicie de 17 ani, au divorțat dar mama nu a făcut partaj crezând că această proprietate îmi va rămâne mie, fiind unicul lor copil. Această proprietate a fost a bunicilor mei care i-a vândut-o tatălui meu fiind cu mama împreună dar nu erau căsătoriți la vremea aceea. Tata s-a recăsătorit și a vândut proprietatea soției actuale. Am uitat să vă spun că mama a investit foarte mult în această proprietate lucrând 15 ani în străinătate.
Eu acum la 21 de ani locuiesc cu mama mea și nu am voie să intru în curte la tata.
Ce drepturi am eu ca copil, tatăl meu fiind în viață și ne mai vrând să știe de mine?
Vă mulțumesc frumos și dați-mi sfaturi cum să procedez ca să-l dau în judecată pentru dreptul meu. ( Când a vândut casa soției actuale eu aveam vârsta de 19 ani, daca cumva contează și acest lucru )
Discuție Cer ajutor
Bună ziua, vreau să-mi dau demisia de la locul de muncă.
Nu mai rezist fizic și vreau să renunț, ceea ce nu înțeleg și nu pricep vă întreb pe dumneavoastră. Dacă îmi dau demisia ei îmi vor plăti toate zilele lucrate sau am anumite penalități, îmi vor plăti toate zilele lucrate până la momentul de față? Ei pot să-mi oprească o anumită sumă din bani sau ceva asemănător? De mâine nu vreau să mai merg acolo....
Vă mulțumesc...