avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate alvorada

Activitate alvorada

Sunt de aceeasi parere cu tine craciuniliut , dar UE a dat legea iar Guvernul Romaniei a aprobat-o , deci cel mai tarziu termen cand le putem monta e decembrie 2016 , din pacate !
CUM PUTEM SA NU LE REMONTAM ? NU TINE CU ADUNAREA GENERALA , BLA,BLA - VOM PRIMII AMENZI GRUPA MARE DE LA PRIMARII ,(cred)
Nu ,inca nu a venit ceva de la primariile de sector , dar toata lumea din primarie comenteaza despre aceste repartitoare si despre obligativitatea remontarii lor din dec 2016 .
Am suferit foarte mult dupa montarea primelor in 2007 ,diferentele intre apt erau foarte mari ( apt 3 cam - 500 ron,apt 2 cam -180 ron si alt apt 3 cam 104 ron ) adica erau avantajati doar cenzorul ,administratorul si ex presedinte,in rest toti platea mult de tot .
Ex ,acel apt cu 2 cam -180 ron nu deschidea niciodata caloriferele si platea decat partile comune ,pe cand ex cenzorul de la 3 cam nici macar aceste parti comune nu le platea ...
Oamenii sunt foarte dezamagiti cand comenteaza despre repartitoare !
Nu stiu cum se poate sa nu le remontam ?
Legea nr. 121/2014 privind eficienţa energetică, Adriantot !!!
alvorada_2000@yahoo.com ...Petre 1981,astept un semn de la Dvs
O asociație de proprietari care nu mai dorește iar repartitoare (am renunțat la ele de 4 ierni si ne este foarte bine fără ele ) cum poate sa scape de aceasta ,,obligativitate" ?