avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate balintiuliu

Activitate balintiuliu

Se poate ca angajatorul să-ți pună nemotivata pentru data de 15 august?
De ce diferă salariul tarifar pe oră de la o lună la alta avind în vedere că tu ai și ore suplimentare și spor de noapte și alte sporuri?
Se poate să-mi deschidă patronul dosar penal deoarece am făcut niște afirmați nu prea ortodoxe la nervi și supărare după ce am fost informat că cei nevaccinați nu primesc al 13 lea salar?
Discuție Succesiune
Ce sa facă două surori dacă cea de a treia nu vrea să se prezinte la succesiune? Cele două stau în chirie iar cea de a treia a rămas în apartamentul părinților care au decedat în luna februarie.
Trei surori au ramas fara parinti in luna februarie iar doua dintre ele doresc sa faca succesiune dupa parinti iar cea de a treia nu doreste.Ce ar trebuii sa faca cele 2 surori mai ales ca cea de a treia si-a insusit toate actele si doreste sa treaca apartamentul pe unul dintre copii ?
Răspuns la discuția POPRIRE SALAR
Banca nu m-a lamurit cu raspunsul.
Discuție POPRIRE SALAR
De ce banca (tert poprit) mi-a facut retinere in luna decembrie din contul de salar daca in fiecare luna imi retine firma incepind din luna martie?
Răspuns la discuția prescriptie executare silita
Eu am fost informat in 08.03.2018 de catre banca si cei de la firma la care lucrez ca urmeaza sa mi se faca poprire pe salar.
Răspuns la discuția prescriptie executare silita
Mi s-a retinut din salar plus mi-au blocat si contul la banca.Mentionez ca eu nu am primit nici o instiintare doar cei de la firma.
Un contract de imprumut din 2008 nu s-a prescris pina in 2018?