avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate andreizabela

Activitate andreizabela

Daca eu plec la sotul meu in Algeria pe o perioada de 2 ani, iar copilul il las cu parintii mei, este ohligatoriu să notific această intenție serviciului public de asistență socială din localitatea de domiciliu sau pot lasa doar o procura prin care mama mea sa o reprezinte in numele meu, la scoala, la politie, la spital sau oriunde va fi necesar?
:O
Care sunt posibilitatile de conducere a unui autovehicul pe teritoriul Romaniei sau in alte tari ale U.E. de catre un cetatean algerian?
Poate sa conduca cu permisul pe care il detine sau trebuie sa il preschimbe?
Răspuns la discuția migrare ilegala
Si cum as putea invinge acesti oameni daca nu prin instanta?? Cu vorba buna nu am reusit!
Cu dovezi nici atat. Trebuie sa fac ceva!
Ptr permisul de sedere trebuia sa aplice imediat ce a intrat pe teritoriul Romaniei ca sa nu fie constrans de cele 3 luni de viza (lunga sedere) daca avea un posibil domiciliul de rezidenta de declarat pe aceasta perioada, sau putea sa-si prelungeasca viza, prelungirea de viza facandu-se cu 30 de zile inainte de expirarea vizei. Ptr mai multe detalii intrebati la politie, serviciul imigrari pe raza judetului unde locuiti.
Parerea mea: Daca nu ai avut nici un martor cu tine, c-am greu sa dovedesti ce s-a intamplat ca ai baut dupa sau inainte, erai baut. Trebuia cand ti s-a intamplat aceasta problema sa anunti tu politia ca ai probleme tehnice la masina si poate asa te ajutau intr-un fel, dar daca tu ai plecat, ai inceput sa bei si apoi te-ai intors....ei te-au gasit baut. Incearca sa aflii despre legislatia rutiera in Germamia si care sunt pedepsele ptr alcool.
Răspuns la discuția Chemare in judecata
Dle Avocat, ati avut cazuri de contestare in instanta a refuzului de viza de lunga sedere in scopul reantregirii familiei pentru cetatenii straini casatoriti cu romani, si daca ati avut castig de cauza?
Răspuns la discuția Chemare in judecata
Va multumesc, dle avocat.
Pentru chemarea in judecata a unei institutii pot sa ma reprezint singura cunoscand prohlema si ce sa argumentez fara avocat sau am nevoie de studii juridice???
Răspuns la discuția migrare ilegala
Pana la urma urmei, cine da viza ?? X-(
Răspuns la discuția viza pentru reintregirea familiei
Trebuie sa aiba la dosar un extras de la banca cu o suma care sa ii poata asigura perioada de sedere in Romania, dar nu mai putin de 500 de euro.