avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate IrinaGabriela

Activitate IrinaGabriela

Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Pot sa fac cerere de acordare CCC la angajator inainte de 1 iulie sau trebuie sa astept pana atunci? Mai este necesar sa intru in concediu fara plata in ultima luna inainte de a implini copilul un an?
Multumesc pentru raspuns. Ce ar trebui sa fac pentru a ramane inca un an in concediu crestere copil in aceste conditii?
Buna ziua. Eu am nascut pe data de 2 august 2015 si am optat pentru concediu crestere copil 1 an. Ar trebui sa ma intorc la munca pe data de 2 iulie 2016 sau chiar pe 1 iulie 2016, insa as dori sa mai stau un an in concediu crestere copil. Noua lege intra in vigoare de la 1 iulie 2016 si eu sunt chiar la limita. Spunet-mi va rog cum este mai bine sa procedez. Sa intru o luna de zile in concediu fara plata (luna tatalui - deoarece el nu o va lua) de la 2 iulie-2 august pana apar normele si pe urma sa intru in concediu crestere copil sau pot sa intru direct in concediu crestere copil de la 1 iulie chiar daca nu au aparut normele. Care este termenul limita la care pot depune dosarul pentru prelungire concediu crestere copil.