Multumesc ptr. raspuns,tocmai ca stiu ca am dreptate de acea vreau sa le actionez in instanta,cineva imi spunea sa sparg lacatul si sa le fac pe ele sa ma reclame,sa nu cheltuiesc eu bani,inainte de toate o sa consult agentul de proximitate sa-i explic situatia si ce intentionez
Buna seara,as vrea sa stiu si eu daca este legal sa folosesc o inregistrare ,facuta pe tel .mobil {doar discutie} pe scara blocului.Va aduc la cunostinta ca sunt intr-un conflict cu doua doamne,pe scurt ca sa puteti intelege......eu locuiesc la parter cu familia,datorita faptului ca nu am balcon sunt nevoit ca rufele sa le usuc pe calorifer pe timpul iernii,sau pe suporti speciali pe timpul verii,datorita acestui lucru,am casa plina de egrasie.Aceste doamne,locuiesc la etajul 1,una dintre ele are trei balcoane ,iar cealalta locuieste singura si are un balcon,la etajul unu este balconul unde de fapt este si ghena,pe care au anulato.....tot ele au pus stapinire si au facut spatiu de depozitare,am cerut in mod amiabil sa imi permita sa pot pune doar doua sirme ptr a putea pune si eu rufe,au refuzat..am ajuns la mediator si nu au vrut sa inteleaga ca este un spatiu comun,in cele din urma am hotarit sa merg in instanta de acea am facut acea inregistrare,plus ca eu platesc ca locatar spatii comune inclusiv ghena,pe care nu o folosesc si sunt nevoit sa merg la o alta ghena in spatele blocului,va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr a fi in termeni legali sau variante.VA MULTUMESC