avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate george2016

Activitate george2016

Lucrez că arhivar la un colegiu ( liceu) am un handicap legea 448/2006, aș dori să mi spune ți dacă au dreptul să mă oblige să fac servicii ( atribuții) in afară de muncă pe care o prestez. Fac aceste servicii fără schimbarea contractului de muncă, doar din obligații. Mulțumesc pentru înțelegere.
Poate o persoana cu handicap sa fie mutată de la un loc de muncă la altul în aceeași instituție?adică să aibă mai multe atributiuni
ce acte imi trebuie ptr a obtine acest certificat de mostenitor familia mea fiind decedata?
Răspuns la discuția Dezbatere succesiune
imi raspundeti si mie la ce v-am intrebat?
Răspuns la discuția Dezbatere succesiune
vb de sora mea
Răspuns la discuția Dezbatere succesiune
problema este urmatoarea: nu stiu adresa, nu am nr de tel, nu am nici-o adresa de email, facebook.nu am mai vb cu ea din luna februarie.atunci a fost ultima discutie cu ea pe facebook care intre timp si-a schimbat adresa.eu stiu doar adresa din buletin care si l-a schimbat intre timp.ii pot face citatie doar la adresa din buletin care o stiam.nu se va prezenta.ce se intampla in cazul asta?multumesc
Cum as putea deschide procesul de succesiune la notariat sora mea fiind de negasit? Pot deschide procesul fara ea si cum?
Multumesc.
Ce acte trebuie pentru a primi certificatul de mostenitor, mostenitorii de drept fiind decedati adica bunicii mei,tatal meu si unchiul meu,fratele tatalui meu?
Multumesc astept raspunsul dvs.

Editat de moderator simonette12- motiv conexare topic dublat.