A sunat mama la ITM ILFOV -si i s-a spus ca societatea TIMPURI NOI este in insolventa, ca ei nu pot face nimic si ca sunt foarte multi ca ea si ca singura forma de a obtine adeverinta de vechime este prin instanta. ,i-a mai spus sa vorbeasca cu un avocat si ca pe respectivul avocat nu trebuie sa-l plateasca ea... (?!?)
--lichidatorul zice ca nu poate sa faca nimic si sa sun la Timpuri noi sa vorbesc cu administratorul special.
Mulțumesc pentru răspuns ... însă Itm Ilfov mă trimite sa vorbesc cu o persoana și acea persona spune ca Itm Ilfov are date greșite și ca nu e el cel care ar trebui sa mă rezolve. Maine sun la Itm Ilfov ..
am facut o petitie in data de 24/09/2018 la ITM BUCURESTI. Dupa o luna, primesc scrisoare acasa cum ca nu e de competenta lor si ca o trimit la ITM ILFOV. Pe 14/11 primesc scrisoare cum ca TIMPURI noi e in insolventa si sa vb cu administratorul judiciar- imi da telefon adresa si tot. Sun respectiva persoana si imi spune ca el NU se ocupa cu asa ceva si ca daca vreau adeverinta, sa sun la timpuri noi( din mai tot sun la timpuri noi)...si sa vorbesc cu administratorul special sau sa ia legatura cu colegii ei ( daca mai traiesc evident) . DECI Romania este tara tuturor belelelor . NU face nimeni nimic ! ca sa ia o pensie de nimic trebuie sa se cheltuiasca TRIPLU pe avocati sau pe drumuri asta daca poate sa se deplaseze. daca nu, "mori" ca nu ne pasa zice statul.... Greu am ajuns... nu-mi ramane decat sa ma duc la sediu la timpuri noi si sa stau la panda sa vad daca intra sau nu cineva
buna ziua, Mama mea a lucrat acolo, in Ianuarie 2018 a trimis scrisoare recomandata cu solicitarea acelei adeverinte care nici pana in ziua de azi nu a venit.mama nu isi poate depune de pensie din cauza lipsei acelei adeverinte. fara acele cateva luni de la ei, ea nu poate sa-si depuna de pensie . la telefon NU raspunde nimeni, pe email nici atat
buna ziua,
atat mama cat si tatal meu au cartea de munca rupta pe jumate sau le lipseste foi. Tatal meu are deja varsta de pendionare (67) dar nu poate deoarece cartea de munca este deteriorata. angajatorii sai nu mai exista.A lucrat si in Bucuresti si in Vaslui. Unde ar trebui sa depuna cerere pentru duplicatul cartii de munca ? ce ar trebui sa faca? in plus este si bolnav si fara sa fie pensionat nu se uita nimeni la el si in plus taxele de spitalizare pentru saraci sunt enorme.