avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate pufulete88

Activitate pufulete88

Buna ziua, perioada de necontributivitate aferentă pensiei de invaliditate se asimilează automat de către casa de pensie la stagiul de cotizare până la intrare in vigoare a legii 360/2023 ?
In urma unui partaj judiciar, am dobândit un hectar de teren agricol. Ruda care a fost implicată în partaj a insamant terenul înainte de emiterea sentinței. Eu in cazul acesta, daca vreau sa ar terenul, sunt obligat de lege sa o despăgubesc?
Din punct de vedere legal se potate suplimenta atribuțiile unui angajat prin intermediul unei anexe la fisa postului?
Buna ziua, am de recuperat cheltuieli de judecată de la o persoană care nu este angajată, înafara de salariu ce bunuri se mai pot executa?
Un contracandidat

Cornel Vasile a scris:

Cine a solicitat anularea concursului?

Instanta de judecata mi a anulat concursul câștigat Intr o instituție publică,in urma acestei decizii eu am pierdut locul de munca.Precizez că eroarea care a adus la anularea concursului a fost a instituției publice.In acest context eu mai pot obliga instituția în instanță să mi acorde o alta funcție că și prejudiciu?
Oficiu de carte funciara imi cere rectificare sentintei de partaj deoarece suprafetele din sentinta la constructii(casa + anexe) difera de cele din planul de amplasament.Problema este ca instanta mi-a respins cererea de indreptare eroare materiala deoarece nu o considera o greseala a instantei.Ce solutie mai am pentru inscrierea constructiilor in cartea funciara?
Discuție Partaj Judiciar
In cazul partajul judiciar la o casa si teren pot cere sa se scada din partile celorlati mostenitori cele 2 camere si holul pe care l-am construit sau doar imbunatatirile care le-am facut la partea unde au si ei dreptul?