avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Activitate costinels

Activitate costinels

mentionez ca am inchis mailu, am inchis contu filelist, am bagat DBAN, am spart harddisk-urile vechi cu ciocanu :)))

ar trebui sa fiu iertat numai ptr efortu asta pe care l-am facut de a scapa de piraterie.
am folosit deja DBAN :)), nu sunt mare infractor, chestii gen filelist. ma gandesc sa nu am probleme de pe urma IP-ului stabil al UPC.
eu am avut net de la UPC, retea prin cablu. acum ceva timp am comandat de la UPC modem WI-FI.
credeti ca dupa instalarea modemului, ip-ul vechi a fost schimbat si implicit datele referitoare la IP-ul furnizat prin cablu?
Buna ziua,

sa spunem ca politia cere unui internet provider datele unui ip anume (cine a avut ip-ul respectiv). internet provider-ul are date despre un IP de la data prezenta pana la 6 luni in urma, sau un an sau identitatile sunt pastrate integral de la alocare (sa zicem 5 ani in urma) pana la data curenta?

UPC, spre exemplu, ce politica are in acest sens?