avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate Ramona_Dussart

Activitate Ramona_Dussart

Discuție accident masina
Sotul meu a avut un accident de masina care s-a soldat cu timisul la spital al lui si cu un dosar penal pentru el. Nu s-a luat în consideratie numai spusele partii adverse, el nu a fost interogat. Este normal ca sa se faca un dosar penal numai pe niste supozitii? Dupa masuratori aproximative, pentru ca nimeni care a fost la fata locului nu a deschis gura si nu a indicat locul precis, ne vedem cu acest dosar care noi îl calificam de "vice de forme", nu complet si nu este corect. El este cetatean strain si nu vrem sa cadem în capcana. In plus i s-a retras permisul care este frantuzesc si nu românesc. Au acest drept?
Multumesc pentru raspuns si cum sa contra-atacam aceast fapt?
multumesc pentru raspuns. Voi încerca sa am cel putin dovezi pentru timpul pierdut la lucru, pentru celelalte...
As dorii sa stiu daca am un drept fata de ENEL care din data de 17 septembrie nu îmi furnizeaza curentul. In urma intemperiilor, în ciuda faptului ca am sesizat ENEL-ul de mai multe ori, nu am reusit sa am o echipa care sa îmi repuna consola si sa-mi refaca bransamentul la electricitate. La ce pot sa recurg pentru a recupera cel putin contra-valoarea produselor din congelatoare (produse proprii) si a zilelor de lucru pe care nu am putut sa le fac din cauza lipsei de electricitate, având în vedere ca am firma proprie bazata în casa în care locuiesc.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Răspuns la discuția lnscriere ROI
multumesc pentru raspuns, e clar si precis
Răspuns la discuția lnscriere ROI
Multumesc pentru raspuns.
într-adevar prestez servicii pentru unul din statele membre UE dar lucrarile se desfasoara pe teritoriul acestei tari, nu în România. Sunt lucrari de constructii iar legea la care eu sunt "afiliata este
- Legea 227/2015 Cod Fiscal Roman Art. 278 alin (4) lit. "a" exceptii
- HG 1/2016 Norme Metodologice de aplicare a Legii 227/2015
Cod Fiscal pct. 16, alin. (2-3) lit. "a"

Intru tot în aceasta categorie?
Discuție lnscriere ROI
Buna ziua,
am un SRL neplatitor de TVA si lucrez în proiectare pentru firme din Franta. Acestea pot sa foloseasca TVA intracomunitara pentru ca eu nu facturez TVA, montantul este brut.
Am nevoie de aceasta înregistrare ROI pentru încasarea din spatiului comunitar?
Multumesc anticipat pentru raspuns