avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate adivasiu

Activitate adivasiu

Am actionat in instanta AJFP Sibiu pentru restituirea timbrului de mediu. In data de 07.07.2017, Tribunalul Sibiu a admis cererea mea, cu drept de recurs in 30 de zile, la Curtea de Apel Alba. intre timp a fost emisa oug 52/2017, care prevede restituirea taxelor dupa 01.09.2018 pe cale administrativa. Pana acum nu am primit nici o citatie la CAAlba .....sau AJFP Sibiu nu mai face recurs.....la sentinta Tribunalului Sibiu????? Eu mai trebuie sa depun cerere de restituire inca odata????? Sau ce fac....?????
Daca sunteți amabil, la ce categorie se referă art. 141 lit. b......? Va multumesc frumos pentru amabilitate.
Daca sunt pensionar militar, cf. Legii 223/2015, și am funcția de cenzor al unei asociații de proprietari, mi se mai reține contribuția de asigurări sociale din salariul de cenzor? (10,5%) Cf. Codului fiscal, art. 141 lit. b......... nu cred că ar trebui sa mai plătesc ........
Răspuns la discuția Impozit asociație proprietari
Ok. Mulțumesc.......
Răspuns la discuția Impozit asociație proprietari
Mulțumesc frumos......
la asociatia de proprietari avem inchiriate spatii cu destinatie comuna, pe bloc, unde au fost montate cateva antene GSM. asociatia plateste impozit de 16% pe veniturile din chirii......? Cum se procedeaza. Va multumesc. Mentionez ca fondurile sunt utilizate exclusiv pentru modernizari...reparatii.....a spatiilor comune.
Răspuns la discuția plata utilitati - lift
e clar....nu citisem hg 1588/2007. multumesc frumos.
cum se calculeaza contributia proprietarilor la plata facturii lunare de intretinere a liftului?
conform legii 270/2007.......nu prea reiese clar......
in functie de cota parte indiviza sau pe numar de persoane.....?
daca intr-un apartament de 75 mp locuiesc 5 persoane, care folosesc liftul.....si la alt apartament de aceleasi dimensiuni, sta o singura batranica......vor plati la fel....?
170 de apartamente
as dori sa stiu cu ce cuantum se remunereaza un presedinte de asociatie si un cenzor al aceleiasi asociatii, cu 6 scari de bloc, 4 cu 10 etaje si 2 cu 4 etaje. aproximativ 300 de persoane.
stiu ca salariile acetora se stabilesc in adunarea generala a asociatiei, dar o limita de bun simt care ar fi?
daca mi s-ar oferi cateva exemple ale cuantumului salarilor unor asociatii asemanatoare......