avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate Gigi B

Activitate Gigi B

Impozit încasat necuvenit de către primărie. Nu vrea să returneze la cerere, deși știe asta. Pe cine dau în judecată, primăria sau primarul? Mulțumesc!
Bună seara! Prescripția de 3 ani se aplică și în cazul în care nu e plătit impozitul pt teren, din cauze neimpozabile mie?
Stâlp de medie tensiune pe terenul vânzătorului.
Ce ar trebui să verific înainte de cumpărare?
Bună ziua! Ca angajat la o firma particulara, sub 15 salariați, am dreptul la zile libere pt nunta fiului? Mulțumesc!
Un impozit pt un teren care din 2007 a fost încasat la primaria care a emis titlul iar apoi a modificat hotarele și a transferat suprafața la comuna vecină, aceasta cerând acum banii pt impozit
Bună ziua! Pentru o sumă încasată necuvenit de primărie, trebuie să dau în judecată. Întrebarea este:Pe cine să chem în judecată și unde? Locuiesc în Craiova și aș da în judecată o primărie din Dolj!
Mulțumesc mult pentru răspunsul prompt! Există ceva cu 25% în lucru?
Pensie soț supraviețuitor.
Soț decedat 2020,cu pensie limită de vârstă, soția pensie minimă ieșită tot limită de vârstă. Poate cere 25% din pensia soțului? Ce trebuie făcut?
Bună dimineața! La mulți ani și sărbători fericite! Salariat cu C. I. M nedeterminat în construcții, pensionar la limită de vârstă, soția fără venit. Pot beneficia de deducere pt soție? Mulțumesc!
Bună ziua! Mama decedată a primit un pogon de la fratele ei, care avea titlu de proprietate (fără acte, doar trecut la camera agricolă) pe care nepotul l-a donat fără să știu unui nepot de-al lui. Mai pot recupera, și dacă da, care ar fi procedura? Vă mulțumesc!