avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate cirivio

Activitate cirivio

Imprumut societate-Daca firma are card de cumparaturi aferent contului bancar ,se poate scoate o anumita suma de bani,care ulterior sa fie introdusa in casa,fara a exista interpretarea ca administratorul imprumuta firma cu numerar?
Ce am scris mai sus...,,..aceste sume nu se iau in calcul la determinarea punctajului mediu anual intrucat nu au facut parte din baza de calcul a pensiilor conform legislatiei anterioare datei de 01.04.2001,,
S-a depus Adeverinta cu sporurile de la Arhiva M.Ap.N.
Au motivat ca citez- ,,nu s-au luat in calcul sumele reprezentand diferente brut intrucat in conformitate cu prevederile actelor normative in vigoare privind legislatia pensiilor ,respectiv ale Legii 263/2010,si ale HG 257/2011 ,in prezent nu exista teme ilegal pentru valorificarea acestor sume.Potrivit mentiunilor din Anexa 15 din HG 257/2011,aceste sume nu se iau in calcul la determinarea punctajului mediu anual intrucat nu au facut parte din baza de calcul a pensiilor conform legislatiei anterioare datei de 01.04.2001,, Eu nu prea am inteles ,cred ca dumneavoastra ca specialist puteti sa ma lamuriti.Multumesc mult!
Buna ziua ,este vorba despre indemnizatie de dispozitiv (spor permanent), spor permanent conditii grele, diferente sporuri permanente conditii grele, diferente permanente salariu merit,diferente compensatie, care nu sunt evidentiate in Carnetul de munca.Perioada este 24.11.1994-01.04.2001.Multumesc!
Sotia mea a lucrat 7 ani ,in perioada 1994-2001 ca salariat civil la M Ap N,in cartea de munca sunt trecute numai salariile de incadrare .Dupa ce a depus la Casa de pensii documentele necesare ,inclusiv
Azi am vazut o informatie legata de varsta de pensionare a femeilor ,incepand cu 01.07.2023 la varsta de 60 de ani si 6 luni. Am introdus in calculator data nasterii 23.11.1962 si raspunsul generat automat a fost 05.07.2023.Este real?
Cod caen montaj panouri fotovoltaice-Buna ziua ,ma intereseaza ce coduri caen sunt necesare pentru e executa lucrari de proiectare ,executie ,intretinere in perioada de garantie si post-garantie ,intosmirea documentatiei,etc.
Multumesc frumos,o zi placuta!
Societati comerciale-radiere punct de lucru-expirare contract de inchiriere,vreau sa stiu daca se desfiinteaza din oficiu punctul de lucru sau trebuie sa depun mentiune la Registrul comertului in cazul in care vreau sa inchid punctul de lucru