avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate andreivale

Activitate andreivale

Am fost somera cu dosarul în județul Bacau..acum sunt angajată în Iasi si locuiesc intr un sat din județul Iasi unde sotul deține o casa in condițiile astea mai pot beneficia de prima de relocare ...?multumesc mult !
Buna ziua !am fost somera cu dosarul în Comanesti Bacău si ne am.mutat la Osoi jud Iasi unde m am angajat !sotul meu are o casa aici .m ai pot beneficia de prima se realocare?multumesc mult !
Buna ziua !momentan sunt somer e adevarat ca la angajare la o distanta mai mare de 50 km fata de domiciliul se acorda o prima de instalare ?
Buna ziua !am o fetita de sase ani dintr o relație anterioară ...tatăl ei de trei ani de când ne am despărțit nu plăteste pensie alimentara desi instanța a stabilit 120 pe luna si nici macar nu vine s o vadă sau s o sune !ea deja spune c o cheamă ca pe mine si sotul meu ,noi ne dorim ca sa avem toți acelasi nume ...exista posibilitatea ca actualul meu sot s o adopte daca tatăl ei natural nu e de acord?si daca el nu munceste cu cu carte de munca poate fi obligat sa plătească pensie alimentara?multumesc !
De trei ani tatăl fetei mele n a plătit pensie alimentara ,pensie alimentara stabilita prin tribunal ..nici macar n a venit s o vadă in tot timpul asta ...specifi Ca el nu munceste (nu i plece munca )face si comercializează brățări si cruci ...E obligat sa plătească pensia ?cum sa fac ?cui sa ma adresez ?multumesc!
Răspuns la discuția Buna seara -schimbare nume minor
Buna ziua !nu eu am pus condiții ci el ..pe el n o intereseaza fata ..el vrea doar beneficii pentru el .el acum are doi copii cu alta femeie eu nu vreau sa le fac rău vreau doar ca fetita sa nu aibă de suferit ..as prefera sa ajungem la intelegere eu nu vreau pensie alimentara .multumesc pentru raspuns !
El nu munceste si zice ca statul nu are ce sa i facă ..eu pana acum am tot sperat ca se v a trezi si se v a inplica cat de putin dar el nimic...O tine pe a lui ca nu are cu CE ...
Am o relație dintr o relație anterioară ..tatăl nu a plătit niciodata pensie alimentara de trei ani n a venit s o vadă .Eu si actualul meu sot vrem ca noi trei sa avem acelasi nume ..el vrea s o adopte vrem doar binele fetei ..tatăl de sânge nu vrea sa audă .de unde sa începem ?

Ca sa fie de acord mi a propus un târg ..sa l ajut cu un avocat sa si rezolve o problema ..mie nu mi se pare corect sa ne targuim ca la piata