Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
O sa fie probleme de interpretare a hotararii din partea politiei, deoarece in cazul in care s-a aplicat pedeapsa complementara prin care vi s-a interzis dreptul de a conduce pe o anumita perioada, permisul se anuleaza conf. art. 114 alin. 1 lit. d din OUG 195/2002.
Hotararea este vadit nelegala, trebuia atacata cu apel. Pedepsele complementare se pot aplica doar in cazul unei condamnari, dvs nu ati fost condamnat.
Buna ziua, am avut o condamnare cu amanarea executarii pedepsei, iar ca pedeapsa complementara am avut interzis dreptul de a conduce vehicule. Intrebarea mea este, daca mai trebuie sa dau examen sau pe data de 25 luna asta cand expira perioada de 1,6 ani in care am avut dreptul de a conduce interzis, o sa pot sa ma duc sa imi iau permis? Intreb deoarece vrem sa plecam la mare la vreo 2 saptamani, nevasta mea nu conduce la drum lung, sau daca ma puteti indruma unde pot sa intreb acest aspect? Va multumesc anticipat!
Daca este vorba de amanarea aplicarii pedepsei, dreptul de a conduce il aveti interzis in timpul termenului de supraveghere care este de 2 ani si este vorba de o obligatie stabilita de instanta, nu de o pedeapsa complementara.
Daca ati fost condamnat la inchisoare cu suspendare sub supraveghere, discutam de pedeapsa complementara.
Specificati exact despre ce anume este vorba.
Daca este vorba de amanarea aplicarii pedepsei, dreptul de a conduce il aveti interzis in timpul termenului de supraveghere care este de 2 ani si este vorba de o obligatie stabilita de instanta, nu de o pedeapsa complementara.
Daca ati fost condamnat la inchisoare cu suspendare sub supraveghere, discutam de pedeapsa complementara.
Specificati exact despre ce anume este vorba.
Faceti rost de bani și achitati cardul de cumpărături și închideți