avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate adina000

Activitate adina000

Discuție Prenatal
Cum se calculeaza concediul prenatal ?
Discuție Prenatal 2018
As dori , va rog , un calcul pentru concediul prenatal la un salariu 1900 lei brut ( 1160 net ) stiind ca ultimele 6 luni au fost lucrate complet ( apr , mai , iunie , iulie , aug , sept )
Daca in timp ce sunt in concediu de risc sau prenatal firma da faliment banii vor fi primiți direct de la stat ?
Discuție Adoptie copil
Copilul meu nu are tata in certificatul de nastere. Sotul meu ( care nu este tatal copilului ) vrea sa.l adopte. Certificatul de nastere al copilului dupa adoptie va fi schimbat ?
Discuție Adoptie copil
Copilul meu in varsta de 9 ani nu are tata in certificatul de nastere. Sotul meu vrea sa.l adopte. Dupa adoptie certificatul de nastere al copilului va fi schimbat ? ( la tata va aparea numele sotului ? )Copilul poate lua numele sotului de familie ? Mentionez ca suntem impreuna de 7 ani dar casatoriti de cateva luni , iar copilul il numeste pe el tata si nu cunoaste situatia.
Un minor de 14 ani poate avea domiciliul in alta parte fata de cel al mamei ? ( la un strain - cu acordul mamei ) ( parinti divortati , copil incredintat mamei )
Răspuns la discuția lnfiere copil minor
Multumesc !
Răspuns la discuția lnfiere copil minor
Va mai deranjez cu o intrebare...unde incepem sa ne adresam ?
Buna ziua ! Copilul meu in varsta de noua ani nu are tata in certificatul de nastere , iar eu si tatal lui nu am pastrat legatura si nu stim nimic unul de altul. Intrebarea mea este : daca ma casatoresc , viitorul meu sot poate infia copilul ? Mentionez ca suntem impreuna de 7 ani iar copilul il stie pe el de tata.