avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Activitate SpinuA

Activitate SpinuA

Nu susțin... Da.. Au fost și anunțați, dar nu au venit..Li s-a citit și regulamentul la inceputul anului... De asta întrebam ce alte obligații are PR...ce trebuie sa facă în aceste condiții. Poate își depun declarația pe data de 15, la ora 0.00.. PR trebuie sa fie prezent?

Cornel Vasile a scris:

In general, PR anunta chiar daca nu are aceasta obligatie cum sustineti dvs.

Bună ziua! Persoana responsabila (- PR) cu declarațiile de avere într-o instituție, are obligația sa anunțe fiecare persoană că nu si-a depus declarația? În ghidul de completare scrie ca oferă foarte consultanță. Și este obligația PR-ului de a fi prezent în data de 15 iunie.. pentru pers. care vin în ultima zi ca nu au dispozitive acasă?
Buna ziua! Va rog daca imi poate raspunde cineva, cum se procedeaza in aplicatia e-Dai, la plecarea unor persoane din instituite, contul se face inactiv? Multumesc!
Buna ziua! Pentru a beneficia de reteta compensata de la medicul de familie, se depune scrisoarea medicala in original, sau copie? Medicul de familie dintr-o comuna, solicita scrisorile medicale in original, daca sunt copii, refuza sa dea reteta. Nu stiu nici unde sa ma adresez cu aceasta intrebare. Multumesc!
Buna ziua. Am o intrebare.. casierul dintr-o UAT.. nu are dreptul sa primeasca stimulentul de risc.. conf legii 82/17 iunie 2020 privind aprobarea OUG 43/2020. Va multumesc!
Din ce am auzit, ar trebui sa mergeti la judecatoria unde sunt procesele pe rol si sa faceti o cerere prin care solicitati plata amenzilor, sa discutati cu cineva de acolo, sau intrebati de un avocat care ar fi procedura.
Discuție PROMOVARE
Buna ziua. Am absolvit facultatea de Inginerie electrica. Sunt angajata in sistemul bugetar ca referent, pe un post de studii medii.., deoarece nu am putut concura pe studii superioare ca nu aveam studii economice. Intrebarea este: daca ar fi un post de consilier, ce mi-ar fi de ajutor, un master in stiinte economice, sau facultatea de stiinte economice?
Multumesc frumos pentru raspuns....
Multumesc pentru raspuns. Am fost... dar totusi vroiam sa stiu si eu la ce art. din Codul fiscal scrie ca se impoziteaza cu 5 ani in urma.... ca nu au stiut sa imi raspunda cei de la taxe si impozite .. ci doar afirma ca ma pun la plata cu 5 ani in urma.
Va rog daca imi poate spune si mie cineva.. la ce art. din Codul Fiscal gasesc scris faptul ca daca nu m-am prezentat in termen de 30 de zile de la dobandirea unui imobil (pe care il am de ceva timp), voi fi impozitata cu 5 ani in urma. Multumesc frumos!