avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate lcdragomir

Activitate lcdragomir

Buna ziua.
Pe codul CAEN 7490 se pot desfaura activitati de evaluare sisteme de management(audituri pentru sisteme de management)??
Buna seara. Am un SRL, cod CAEN 7022-consultanta in afaceri si management.
a) Desfasor activitati preponderente de audit ptr. sisteme de management(ISO 9001-calitate, 14001-mediu si 18001-ohsas); la obiectul contractelor cu beneficiarii se specifica-"prestari serviii de audit". Auditurile pe care le fac(mai mult de 80% din veniturile obtinute) sunt servicii desfasurate ptr. organismele de certificare prin care eu ca auditor verific conformitatea cu cerintele unui standard, elaborand in aces sens documente de audit(plan de audit, raport de audit,si altele).
b) De asemeni desfasor activitati de elaborare, documentare, proiectare si implementare a documentatiei sistemelor de management(asa este cuprins si in obiectul contractului cu beneficiarii) in diferite organizatii(mai putin de 20% din venituri). Eu intocmesc documentatiile necesare in vederea certificarii firmelor(documente elabiorate: manuale, proceduri, audituri interne, programe de instruire, etc.)
Va rog sa ma lamuriti daca ma incadrez in categoria organizatiilor care trebuie sa plateasxa impozit pe venit sau nu. Activitatea b) pe care am descris-o se considera consultanta???