Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate SAnaM

Activitate SAnaM

Bună ziua!
Astăzi am fost abordată pe stradă de o așa zisă firmă de modeling pe Piața Romană, vis-a-vis de ASE, București. Mi s-au spus cuvinte frumoase, am fost atrasă de această firmă și am fost de acord să plătesc suma de 100 lei pt deschiderea contractului. Mai departe, am fost fotografiată și intervievată și când am ajuns la directoarea acestei firme, mi s-a spus că trebuie să plătesc 980 ron pentru a continua. Greșeala mea a fost de a semna contractul foarte rapid, fără a mă gândi că este înșelăciune și de a nu citi contractul, plătind încă o sumă de 100lei.
Întrebările mele sunt: credeți că este înșelăciune? Că am acționat greșit? Și ce ar trebui să fac mai departe?

Edit: După semnarea contractului, mi s-a cerut să mi se păstreze buletinul, am revenit la dânsa pentru a mi-l recupera și a-i spune că nu mai doresc să particip la evenimentele desfășurate de către firmă. Mi s-a spus că, pentru a rezilia contractul, este nevoie să plătesc suma integral sau să merg la un shooting photo pentru un portofoliu și la următorul eveniment care îmi va aduce încasări mari.

-mesaje conexate-