Da am semnat, cu toate ca mașina a fost predata murdara și cu defecte ascunse, am văzut defectele după ce am spălat o din păcate, am rezolvat cu unitatea service, vor fi revopsite din nou piesele, am ales o reprezentanta auto, neatenți băieții, și aroganți... Dacă știam din timp toate astea știam ce alegere sa fac și cum sa pun problema, din păcate am învățat tot pe parcurs, am făcut plângere inclusiv împotriva unității teritoriale ANPC... din păcate informații nu se prea găsesc, iar legislația se modifica continuu în defavoarea noastră, cei de la asigurări au suficiente resurse și relații încât sa facă lobby și sa modifice tot în favoarea lor, ideea e sa învățăm din greșelile altora,nu o sa apucam sa le facem noi pe toate, plus pierdere de timp, resurse, nervi, va mulțumesc pt răspunsuri sper sa citească cât mai multa lume acest topic
DinuX a scris:
1. Aveati dreptul sa va alegeti de la inceput service-ul, recomandat era sa alegeti service-ul de marca (desi am patit la service de marca sa fie nuantele usor diferite; in schimb la un service specializat pe daune tamponari, vopsirea sa fie perfecta, dar sa aiba probleme la montarea elementelor mecanice / electrice).
2. Contractul de reparatie este intre asigurator si service, deci da, sunteti tert pagubit si nu client, iar ANPC nu se baga decat pentru clienti persoane fizice.
3. Ati dat cumva ok-ul pentru lucrare? Poate inainte sa va aduca masina v-au bagat sub nas ceva hartii sa le semnati...