Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pentru ce ati fost sancționat în PV si ce articole sunt mentionate?
Intai faceti contestatie, vorbiti cu un avocat. In cadrul procesului se cere proba aceea de la banca.
V-as spune mai mult, insa nu inteleg dinamica accidentului, cum v-a aparut o masina in fata dar v-a lovit in aripa stanga. E o chestiune de imaginatie, imi lipseste azi, se pare.
E nevoie de o contestatie in care sa solicitati o expertiza, descrierea accidentului, normele a[plicabile, destul de tehnic imi pare.
Identificați cine este proprietarul camerei de supraveghere si verificati dacă funcționa la data accidentului.
Eu am avut un incident în care am avut nevoie de înregistrări. Am găsit mașina lovită rau în parcare. Am mers la patronul firmei i-am expus situatia si i-am cerut ajtorul.
A sunat la IT si un om de acolo a mers cu mine si mi-a furnizat nr. mașinii vinovate.
Vedeți că poate dura câteva ore până se gasesc imaginile dorite.
Atentie la formatul înregistrărilor să le puteti vizualiza si acasa.
Succes!
Inregistrarile filmate pot constitui probe in instante. Insa pentru a le obtine trebuie sa va miscati destul de repede. Acestea sunt de obicei pastrate maxim 30 zile dupa care se suprainregistreaza.
Pentru ce ati fost sanctionat? Care este dinamica accidentului. Unde aveti avariata masina?
In cazul dvs. va trebui sa deschideti doua actiuni. Una de anulare a PV si cea de a doua sa chemati in instanta pe celalalt participant la trafic pentru recuperarea pagubelor.