avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Activitate Crystyana30

Activitate Crystyana30

De produse am fost instiintati ca le vom primi dar de prima Nu.
Mi se pare aiurea ani la rand sa dai prima si pachete si dintr-o data dai doar pachete desi in contract este prevazut prima fara pachete. Prima pt orice Om reprezinta bani ! Cel putin eu asa interpretez.. nu era o suma foarte mare dar era dreptul meu
Nu! Scrie doar prima! Nu si despre pachete cu produse.
Buna ziua,
Daca in contract de munca este stipulat ca, de Paste si de Craciun se primeste prima si de fapt primesti un pachet cu diverse produse se considerea ca s-a compensat cu bani?! In fiecare an de Paste si Craciun primeam prima plus un pachet, in acest an de Paste nu am primit decat un pachet fara prima. Este normal?
Multumesc!
Da mi s-a oferit posibilitatea sa cumpar altceva dar nu am gasit altceva plus ca at cand i-am cumparat vanzatoarea ma tot zorea hai hai ca inchidem. Si am luat si plecat. Asta vroiam sa stiu daca au si Obligatia Legal de a restitui bani in cazul in care nu gasesc sa imi iau altceva.
Multumesc!
Unde scrie ca nu se poate? Daca ma duc la opc se poate?

adriandimitriu a scris:

Nimic. Un produs cumpărat dintr-un magazin fizic nu poate fi returnat. Poate fi reparat în garanție dacă sunt probleme de conformitate

Buna seara
Pot returna o pereche de incaltaminte cumparata din magazin fizic si sa imi primesc bani inapoi? Pantofi nu au fost incaltati nu au defecte pur si simplu sunt incomozi. Am fost la magazi si au refuzat sa imi de a bani pe motiv ca nu se poate. Ce pot face pt a recupera bani?
Multumesc!
Multumesc!
Si politia a venit la reclamatie? Sau cum ? Pusr si simplu cand a venit sa ne moneteze cutia hop si politia!!! Parca faceam cine stie ce ilegalitate la mine in curteee
Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie, in curtea casei am vrut sa montam o cutie pt colete. Au venit de la politie si ne au intrebat de autorizatie . Ce fel de autorizatie imi trebuie pt a imi taia gardul ? Cutia de colete este in curte si pt a avea acces la ea clienti si fara sa incurce pe trotuar trebuie sa decupam din gard. Multumesc!