avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin100

Activitate Sorin100

Bună ziua. Aș vrea să mă las de facultate (sunt anul 1 ) de cand am aflat ca s-a scos înăltimea la MAI. Sunt din Borsa Maramures. Unde as putea merge sa ma înscriu , si ce documente îmi trebuie? Sunt sanse sa reusesc sa invat tot pana in ianuarie ?
Răspuns la discuția Corupere de minori sau nu ?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Fiti serios, vorbiti cat doriti pe messenger.
Si apoi in ce calitate sa mearga la politie? sa depuna un denunt? ce probe are?



Pai are conversatia dintre mine si ea ( cea care vrea sa faca rău ) .Sau poze pe fb. Vrea sa îi facă rău mamei fetei. Ma gândeam ca pot sa patesc ceva in cazul asta. Sa intru la corupere de minori Doamne feri.
Bună. Eu am 18 ani iar prietena mea 14 și un pic. Vorbim de doua luni. Nu am întretinut relatii sexuale , nu nimic. Ea este in alta tara. Ne-am vazut doar timp de o luna. Iar acum, cineva care vrea sa faca rău , mi-a scris de pe alt fb , m-a tras de limba pana I-am spus ca suntem împreună , ca mama ei e de acord , si ca nu am întretinut relatii sexuale. Cred ca vrea sa meargă la politie , sa-i facă rău familiei ei. Se poate sa patesc ceva daca doar am vorbit pe messenger si ne-am vazut de câteva ori. ? Părintii ei sunt de acord cu mine. Plus ca vreau sa merg si la Academie. Ma afecteaza cu ceva ?