avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate marina000000

Activitate marina000000

Buna seara. Am achizitionat o garsoniera intr-un bloc in care isi desfasoara activitatea si firme. Vecinul de jos de la etajul 2 are firma dinainte sa cumpar. Nu ii trebuia acordul meu ,pentru ca avem un perete comun, pentru a-si desfasura in continuare activitatea? Nu am nimic cu firma ci cu el pentru ca ii place sa petreaca cu muzica tare si invitati multi si cu vorba buna nu a inteles. Multumesc.
Buna seara.
Dorsc sa cumpar un apartament si as dori sa stiu daca poate fi atacat contractul. S-a facut contract de vanzare cumparare acum 15 ani , iar conditiile au fost a se achita lunar suma de 50 de euro, sa se ingrijeasca de batrana pana la deces si sa contribuie la inmormantar. Persoana a decedat de curand, iar apartamentul detinut de persoana care s-a ingrijit de batrana s-a scos la vanzare. Poate fi atacat acest contract de mostenitori - o sora a decedatei ce ar 2 copii? Sunt probleme in cumpararea lui?
Multumesc.
Buna ziua. Pot beneficia de prima de relocare sau instalare sau de chirie daca sunt persoană în căutarea unui loc de muncă (nu somer)? Multumesc.