avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Mazărea

Activitate Mazărea

Mulțumesc mult!!!

raluk0207 a scris:

Da, trebuie și după tata.
V-am spus: în ordinea deceselor.

Și trebuie să facem succesiu și după tatăl nostru sau doar după bunici? Mulțumesc!!

raluk0207 a scris:

Atunci, trebuie dezbătute mostenirile în ordinea deceselor.

Întâi a murit bunicul, după tata și apoi bunica

raluk0207 a scris:

Dacă tata a murit înaintea ambilor bunici, nu are importanta ordinea.
Oricum, pe bunici ii veți moșteni direct dvs, nepoții și veți dobândi cota care s-ar fi cuvenit tatălui.
Deci, nu contează.

Bună ziua!
Am o întrebare, vă rog!
Suntem 3 frați, tatăl nostru a murit, nu am deschis succesiune după el.
Între timp au murit și părinții lui, nu a fost deschisă succesiune nici după ei

Noi , putem deschide succesiune după bunici, sau trebuie mai întâi după tată?
Trebuie după ambii bunici in ordinea deceselor?
Vă mulțumesc!!!
Dar eu nu cunosc niciun avocat, sunt nou mutată în oraș, și nici posibilitate nu am, cum să procedez?

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

Daca au trecut mai mult de 3 ani de la data la care nu ati mai platit sau ati primit ultima somatie de plata, creanta s-a prescris si puteti invoca prescrierea ei in apararea dvs.
Puteti discuta cu un avocat sa se ocupe doar de redactarea actelor. De asemenea, daca veti castiga, puteti obliga cealalta parte la plata cheltuielilor de judecata (onorariul).

Bună ziua! Am avut un abonament la Romtelecom, nu l am mai folosit si nu am închis contractul în 2015 și acum mi a venit plic de la credit inkaso ca m au dat în judecata , cum pot sa procedez , nu am posibilitatea sa plătesc un avocat, dacă nu fac nimic e posibil sa mi pună poprire pe salariu? E vorba de suma de 1900 lei. Mulțumesc!
Bună ziua! Sunt în concediu de creștere a copilului, lucrez în învățământ, înainte cu 2 luni de a intra în concediu mi s a transformat contractul de munca pe perioada determinata în contract de munca pe perioada de valabilitate a postului, (3 ani). După ce vin din concediu bebeficiez de acești 3 ani, sau se iau în considerare și anii din concediu și voi beneficia doar de diferența??? Mulțumesc!!!!
Răspuns la discuția Girez un credit, rău platnic
Știam ca nu pot sa fac credit pe numele meu, dar sa girez pot?
Bună ziua! As putea sa girez pentru un cred al soțului meu, chiar dacă sunt rău platnic? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Datorie
In contract este trecuta bunica. Va multumesc din suflet pentru raspuns!