Buna ziua, detin un apartament la bloc si de mai bine de 5 anii nimeni nu sta acolo, astazi am fost la administratie sa intreb de ce tot platesc anumite cheltuieli(ex femeia de serviciu) iar raspunsul a fost"ca tot trece pe acolo". Inteleg cand vine vorba de reparatii (lift, acoperis) dar nu inteleg de ce platesc curentul, curatenia, apa etc. plus ca aceea valoare lunara nu este fixa luna de luna. Acum, caut un ajutor ca sigur fac ceva cu acei banii platiti de mine. vreau sa fac o cerere sa stiu de ce de 5 anii minim tot platesc acele "taxe"
Da ,ca asistent vanzari intr-o firma privata avem programul de lucru si in zilele de liber date de stat si in weekenduri. O parte din lege nu zice undeva ca eu ca angajat nu sunt obligat sa vin ? Chiar daca numarul de ore pe luna nu-mi ies .
Buna ziua ,lucrez la o companie unde programul de lucru este de o saptamana 6h iar a2a saptamana este de 8h unde se lucreaza un weekend pana la ora 14 iar al2lea weekend sunt liber .Intrebare in preaviz sunt obligat sa-mi fac weekndurile sau sunt obligat sa vin in zilele libere date de stat ?chiar daca nu-mi fac numarul de ore pe luna ?
P.s sunt deja in preaviz
Va multumesc .