avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Dinulescu Mariana

Activitate Dinulescu Mariana

Răspuns la discuția Divort
Liliana Gradinaru a scris:

Comportamentul fostului sot nu e ok, dar legea ii da drept sa isi foloseasca proprietatile comune asa cum intelege el, cu cine vrea el, asa cvum si dv. puteti face acelasi lucru.
Va recomand partajul, sper ca ati analizat problema aceasta la momentul divortului.
Incercati amiabil.

Buna ziua!
In urma procesului de divorț cu acordul părților si rămas in pronunțare, am primit si Comunicarea de la Judecătorie. Aici spune ca s- a hotărât desfacerea căsătoriei. Dar mai spune așa: parata va reveni la numele purtat anterior căsătoriei, Definitiva cu privire la divorț. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la pronunțare cu privire la cererea accesorie. Va rog frumos, spuneti- mi ce înseamnă cererea accesorie? Menționez ca am fost de acord cu solicitările reclamantului inclusiv cu revenirea mea la numele purtat anterior căsătoriei.Mulțumesc!
Liliana Gradinaru a scris:

Comportamentul fostului sot nu e ok, dar legea ii da drept sa isi foloseasca proprietatile comune asa cum intelege el, cu cine vrea el, asa cvum si dv. puteti face acelasi lucru.
Va recomand partajul, sper ca ati analizat problema aceasta la momentul divortului.
Incercati amiabil.

Pentru a începe procesul de partaj ce taxa va trebui plătită tribunalului? Ma refer la procentajul din valoarea bunurilor evaluate
Sa inteleg ca poate sa facă si casa de toleranta? Unde sunt legile?
Discuție Divort
Va rog spuneti- mi daca după pronunțarea hotărârii de divorț dintre mine si soțul meu, acesta poate sa o aducă in apartamentul in care inca locuim împreună pe femeia cu care el avea o relație extraconjugala si din a carei cauza căsnicia noastră s- a desfacut. Mulțumesc!
Discuție Divort
In cat timp voi putea intra in posesia hotărârii de divorț de la încheierea procesului?