Buna seara.Caza concret.Pensionar la limita de virsta cu pensie mai mare de 3000 lei si incadrat in grad de handicap accentuat plateste cass dupa noua lege bolojan.Astept raspuns.
Revin cu o intrebare.Ca persoana executata silit de un executor,ce posibilitate am sa verific citi bani a tras la executare.Am suspiciuni ca face mai multe retineri decit trebuie.Si cum se pot recupera acesti bani.O zi buna
Daca exista o lege în Romania prin care nu se poate demola casele mai vechi de 100 ani.Si daca acestea sunt declarate monument istoric .Persoana fizica O zi bună.
Da să facă contestație în termen de 30 zile.Cum nu a primit decizia?.Și eu sunt pensionat a venit decizia în termen foarte scurt și bani retroactiv(diferența de pensie).La o recalculare nu poate să-i vină pensia mai mica.O zi bună.Postati pe forum ce decizie ați primit
De pe decizie:PunctulG Nr 1.Nr.total de puncte realizat 6109425.
Nr.2 Punctaj mediu anual 1,86774
aferent indicelui de corecție 0,12219.
De pe anexa:Nr total de puncte realizat 6109425
Nr 1 condiții normale de munca 40,43362
Nr.5Pensie suplimentara 3,22098
Nr 7 grupe condiții de munca 17,43965
Punctele necomplectate nu este nimic Nr de pe decizie cu 0 puncte nu le am trecut.datimi o adresă de e mail sa va trimit copi după decizi .O zi bună.
Bună seara O întrebare scurtă.Mult trimbitata recalculare a pensiei pt .grupele de munca 1si2 (specială și deosebita).Am 8ani și 9 luni Gr 2 si24anisi8 luni Gr 1cfr.Ma incadrez la recalculare Din ce am citit se referă numai la gr.1 25 de ani lucrați.Astept o părere Sunt pensionat CFR din 2014.