avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaDobre24

Activitate MihaelaDobre24

Buna ziua! In cazul in care o mamica nu a avut concediu prenatal (cele 63 de zile), poate beneficia de toate cele 126 de zile de concediu dupa nastere? Multumesc!
Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o idee privind un studiu de caz asupra unei incalcari deontologice in cazul functionarilor publici europeni?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru raspunsuri! Asadar, daca in cazul meu posesia a inceput in anul 2012, se aplica dispozitiile art. 930-934 din Noul Cod civil referitoare la uzucapiunea imobiliara, respectiv imobilul sa fi fost posedat timp de 10 ani?
Buna ziua! In anul 2012 am cumparat de la mostenitorii unei doamne un teren intravilan, prin intermediul unui contract de vanzare-cumparare autentificat de catre primaria din comuna respectiva si o simpla chitanta in care este precizat pretul vanzarii. Una dintre clauzele contractului mentioneaza faptul ca in cazul in care vanzatorii nu vor proceda la dezbaterea succesiunii in notariat, in termen de 1 an de zile, cumparatorul va ”intra de drept in proprietate”. Ulterior, cei doi mostenitori au decedat, neprocedand in acest interval de timp la dezbaterea succesiunii, iar intrebarea mea este: care ar putea fi solutia pentru a intra in posesia unui titlu de proprietate asupra terenului in speta?
Răspuns la discuția Licența Dreptul muncii
Mulțumesc mult pentru sugestii!
Bună ziua! Aș avea nevoie de câteva sugestii în legatură cu lucrarea de licența pe care o pregătesc, respectiv „Încheierea contractului individual de muncă”. Mai exact, aș vrea să inserez, pe lângă fundamentarea teoretică, și o parte practică, un caz concret care să facă legătura cu teoria. Mulțumesc anticipat!