avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate lillyanna_t

Activitate lillyanna_t

Am inceput sa primesc răspunsuri la sesizari....au luat amenzi de la toți....acum vor să mă scoată nebuna deși eu nu am decât 2 atacuri de panică la activ și somnifere... avocatul mi a zis sa îi las in pace să mă dea in judecata daca au curaj....nu știu ce să mai fac ...m au traumatizat psihic...îmi e teama sa nu clachez.ce mă sfătuiți?
Și toate sesizările mele au dovezile in curte la ei...in contabilitate, in acte, mailuri...etc...ii bat cu propriile arme și îi îngrop in propria mizerie....eu nu am folosit decât creierașul meu puțin agitat de somnifere....nu am luat nici macar o hârtie de la ei....deci nu au ce sa îmi facă....decât să mă amenințe.... sper sa reușesc să le închid afacerea.
Așa este.... avocatul meu a rămas impresionat...i am explicat pe larg sesizările care prevăd frauda cu bani la negru plătiți angajaților fara a se plăti impozit la stat pe ore suplimentare....mi a spus vb avocatul meu că dacă mă vor da în judecată își dau foc la caciula grav....pt că poate ANAF nu a descoperit frauda dar un procuror de penal poate descoperi și altele pe langa frauda....îmi pare rău că nu am reușit să le aduc mascații in curte
Răspuns la discuția Acord de confidențialitate
Prin acordul de confidențialitate m am angajat să păstrez secreta orice informație dobândită în timpul serviciului de orice natura și să nu dezvălui aceasta informație nimănui fara acordul angajatorului....deci cred că nici diverselor organe de control.
Da așa e...din păcate oamenii cu bani fac ce vor ei în tara asta și nimeni nu le poate face nimic...eu văd că în tara asta cu dreptatea în mână nu te ajuta nimeni...nici politia, nici alte instituții.....asta mi a spus o direct un procuror de penal.
Răspuns la discuția Date cu caracter personal
Asta mă și gândeam să fac... mulțumesc pt răspuns....
Și asta înseamnă că mă vor da în judecată pentru faptul că ei comit ilegalități, statul ii controlează și le da amenda...și eu sa suport daunele?nu e posibil că în România să se încalce legea grav și să scapi nepedepsit. Mă pot duce la poliție cu aceasta notificare? Deja au început să facă acuzații nedovedite la adresa mea din perioada in care eram angajata lor pt că nu au cu ce mă defăima....din păcate au și "martori" ....e ca și cum m ar acuza de o crimă pe care eu am comis o, au martori dar nu au cadavrul....și totuși e complicat de dovedit faptul că crima nu e comisa de mine....de exemplu au spus că am făcut anumite lucruri și că ei nu m au cercetat disciplinar pt că au fost ei de buna credință...(pt a se scuza că nu au de fapt cercetarea aceasta disciplinară pt că nu o au)...însă eu nu am făcut aceste lucruri....însă îmi este teama de un proces pt că am fost amenintata direct că nu știu cu cine mă pun daca nu îmi retrag plângerea penală de la poliție pt calomnie și hartuire...plângere care de 2 luni nu are rezolvare...
Răspuns la discuția Date cu caracter personal
Am un" martor" care a auzit că un organ de control le ar fi arătat sesizarea mea....dar nu mi se pare corect...daca faci o sesizare anonimă nu se uita nimeni pe ea, daca faci o sesizare cu numele tău și ceri să ți se protejeze identitatea organele de control se duc cu sesizarea in mână și le o arată...îmi este teama ca eu sa nu fiu pusa să plătesc daune rezultate din aceste controale....firma mă tot amenința că au indicii clare că eu sunt in spatele sesizărilor deși nu ar trebui să știe asta decât să bănuiască....nu știu cum să reacționez in situația asta.. sa merg la poliție cu amenințarea lor oficială....nu rezolv nimic pt că poliția nu face nimic....doar constată și atât.. in fine sesizările făcute de mine sunt întemeiate eu lucrând la birou și văzând multe lucruri ilegale dar îmi este teama că nu vor putea dovedi spusele mele urmând că apoi să mă târască prin procese....ce pot face in cazul in care se dovedește că organul de control nu mi a păstrat confidențialitatea? Ii pot da in judecata pt folosirea datelor personale fara acordul meu?
Răspuns la discuția Date cu caracter personal
Nu știu dacă mi au dezvăluit numele. eu le am solicitat în scris sa îmi păstreze confidențialitatea...dar o singura instituție mi a dat răspuns în scris că o vor pastra....ce sa fac in situația asta? Sa le mai trimit adrese prin care sa îi întreb dacă mi au folosit sau nu datele?
Răspuns la discuția Acord de confidențialitate
Tocmai aici este problema pt că firma mea angajatoare spune că am încalcat acordul de confidențialitate când am spus despre anumite lucruri ilegale in sesizari și de atunci tot mă amenința că mă vor face să plătesc daune pt diversele lor intreruperi de activitate datorate controalelor. Ce spuneți au cum face asta?