avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate Nico1974Gramada

Activitate Nico1974Gramada

Răspuns la discuția CIC tata, mama studenta
Multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția CIC tata, mama studenta
Niciun raspuns? Mama a nascut si i se cere un an tatalui la actualul loc de munca, pe 5 sept. E legal? Menționez ca a primit doar săptămana aceasta co legal. Mama a născut duminica. Multumesc !
Răspuns la discuția CIC tata, mama studenta
Pot primi raspuns? Multumesc
Buna ziua. Rog suport in urmatoarea situatie: mama studenta, naste intr-o saptamana, tatal angajat Isi va lua CIC. Sunt recent casatoriti. Mama sta la parintii care sunt plecati din tara. I s-a eliberat carte provizorie intrucat nu este proprietarul acasă sa dea declarație. Tatal copilului are ci de Vrancea si ii este necesar ci de Brasov pentru CIC. Asa este? Tatal viitoarei mămici revine in țara peste o săptămana dar e posibil sa nu fie gata ci-ul pana naște mamica, resp pana trebuie depus dosar CIC. Stiu ca acest co de îngrijire copil se solicita dupa cele 42 zile de prenatal ale mamei. In acest caz nu se aplica, mama fiind studenta la stat, la zi. Rog ajutor pentru acești copii. Multumesc.
Răspuns la discuția Partaj
Copiii sunt majori, unul din ei va urma facultatea, celălalt este la studii in Dk. Se vor împarți egal intre soți, fara a fi incluși copiii? Nu trebuie sa ii susțină tatăl pe copii pentru studii? Multumesc
Răspuns la discuția Partaj
Buna ziua. Ma puteti ajuta va rog cu raspuns pentru ultima întrebare? Multumesc.
Răspuns la discuția Partaj
Cum se vor imparti bunurile(sotie, copii)? Ce spune legea? Pentru ca ma gândesc ca e bine sa cada la înțelegere inainte de proces, pentru a evita sa plătească la taxa aiurea atâția bani, daca verdictul va fi același.
Răspuns la discuția Partaj
In Romania, sf.gheorghe, Covasna
Discuție Partaj
Buna ziua. O ruda f apropiată are un necaz mare. Dupa 25 ani de căsătorie si mai bine de 15 de crescut baietii singura-sotul fiind plecat in afara(unul de 18 ani celălalt de 21), angajata ajunge sa fie amenințată si data afara din casa de soț. La momentul căsătoriei deținea un apartament pe numele ei de fata, care dupa căsătorie l-a vândut, au cumpărat o casa , apoi inca 2 apartamente di masina. Din veniturile amândurora. Acum domnul își vrea banii, dupa ce din luna Decembrie a părăsit domiciliul si ii cere soției sa accepte un apartament ( cel in care sta cu cel mic, celmare fiind la studii in străinătate, acesta având job acolo part-time). I spune soției ca ea nu va primi nimic, nici copiii lui. M-am îngrozit... Astfel m-am oferit eu sa va rog sa ii dați soluții legale. Inca nu s-au facut demersurile de divort, dar va trebui sa faca acest pas. Tipul e f violent, problemele dureaza de ceva timp, a recunoscut ca are amanta.... Urata situatie, in fine. Rog ajutor. Multumim
Răspuns la discuția Demisie sau desfacere cm?
Imi cer scuze, Nu am inteles f bine. Merg la comisie? Multumesc