avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate ILI2191

Activitate ILI2191

Răspuns la discuția Amenda fara proces verbal?
Va multumesc pentru raspuns. Eu imi asum greseala, insa am considerat ca din moment ce nu am avut niciun fel de interactiune si acestia nu m-au legitimat am scapat de amenda.
Buna seara. Recent am oprit 2-3 minute in fata unui magazin de cartier, fara a stanjeni traficul cu masina semnalizata si cand am plecat, la vreo cativa metri in fata mea am zarit prea tarziu indicatorul care confirma oprirea interzisa pe portiunea unde ma aflam in momentul opririi, indicator care era partial ascuns de crengile unui copac.
Mentionez ca strada pe care ma aflam nu este una principala, ci mai mult o artera printre blocuri cu un singur sens si doua benzi,iar la acea ora traficul este aproape inexistent.
In magazin si-au facut aparitia trei cadre de politie, dar care erau interesati sa cumpere ceva si nu de proprietarul masinii oprite in fata pe avarii. In cazul in care acestia nu mi-au spus nimic,nu mi-au cerut actele si nici nu am primit vreun proces verbal pe care sa.l semnez , ma pot astepta sa primesc o amenda prin posta?