Buna ziua , parerea mea ar fi sa va vedeti de treaba dvs sa nu le mai dati importanta , tot ce se afla pe proprietatea dvs si este autorizat si legal pana la ultimul cm din teren nu are ce sa va faca , singurul deficit ar fi la constructie ca s-ar putea sa nu fie de acord sa va dea semnatura , in cazul asta sa nu va legati de gardul/casa lor cu, constructia si nici geamuri care sa bata direct in curtea lor , poate doar de aerisire , mici si de la 2 m in sus fata de podea ,cam aceas situatie am patit.o cu o vecina mai de moda veche ca dansul in cazul dvs ca nu vede ea ce e in curte la mine si mi.am facut mansarda cu un geam de aerisire spre curtea dansei care e la 2 m jumatate fata de podea cat sa nu pot vedea ce e in curtea dansei , la fel politie scandal pana nu mai venea nimeni ca se obijnuisera cu sesizarile ei si s.au plictisit explicandui ca nu are ce sa imi faca , acum daca am vecin nu trebuie sa imi fac casa ?? sa am geamuri in tavan sau la poarta ca nu vor ei ? daca se poate niste bani de le.ai da te.ar lasa sa intri si la ei un metru in curte ...!!(sarcasm)
Buna ziua,ma numesc Costin si am 23 de ani . In urma cu 20 de ani bunicul meu a decedat si de atunci la domiciliul actual nu a fost executata nici o succesiune , in urma cu 3 ani bunica mea a decedat si ea , cei doi bunici avand 4 copii , dintre care 2 sunt decedati ,(mama mea si un unchi) ,un alt unchi din prima casnicie al bunicului, si inca unul al celor doi care acum locuieste in anglia de 11 ani. Acesta pe nume Daniel. Locuiesc in aceasta casa de cand m.am nascut si am actul de identitate la adresa asta de la inceput. La un an de la decesul bunicii unchiul meu pe nume Daniel a venit in tara si eu venind de la servici l.am gasit acasa inpreuna cu un var de al meu stand la masa in curte , printre alte disutii de bine ai venit au inceput cu cearta ulterior scandal pe motiv ca de ce nu e maturat in curte, asta ca sa aiba motiv sa se lege de mine , eu fiind raspunzator de ingrijirea casei , amenintari injuraturi santaje ca daca nu, ca fac ca dreg ca te dau afara ca ce e aici e al meu si ca tu stai la mine , considera ca stai cu chirie doar ca nu o platesti ,spune el ..ca te dau afara si pun sigilii pe poarta cu politia de fata sa nu mai intre nimeni pana nu se fac actele si etc etc eu stiu ca nu e posibil dar eu taceam si am mers pe burta sa mai ameliorez scandalul , precizez ca e o fire foarte grandomana si plina de aere de interlop, intrebarea mea este , Ce as putea face si unde as putea merge sa pot face rost de un document anume care chiar daca nu e succesiunea facuta ,data viitoare daca vine cu scandal in caz ca politia vine sa le pot arata ca am drep sa stau acolo si el vrea sa ma dea fortat afara . sa pot sta linistit sa ii dau cu el peste nas sa ma lase in pace, pana sunt actele gata sa se dovedeasca ca are dreptul "Legal" acolo , avand in vedere ca eu am partea memei , surorii lui. Precizez ca el poate intra in locuinta fara nici o jena in camera unde stau ,unde am bunuri de valoare si mi.e teama sa nu dispara , daca as incuia ca data trecuta iar ar face scandal ca de ce incui ca el trebuie sa aiba acces la casa si in lipsa mea , va multumesc si imi cer scuze ca v-ati obosit sa cititi atat. Cu stima!