avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate sorin20061

Activitate sorin20061

Buna seara! Ce masuri se pot lua impotriva celor care nu vor sa isi achite la zi fondul de reparatii in cadrul unei asociatii de proprietari, La sumele restante se calculeaza penalizari sau nu, daca da in baza la ce lege si ce cuantum? Multumesc!
Răspuns la discuția Sporul degradant civic
Buna ziua, am adus în discuție hotărârea 735/1990 și mi sa spus că a fost abrogată de legea 153/217, până la urmă care este adevărul, mai este în vigoare sau nu, daca plătesc consultație, mă puteți ajuta ?
Răspuns la discuția Sporul degradant civic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba de această hotărâre de guvern "HOTĂRÎRE nr. 735 din 26 iunie 1990"
Buna ziua, imi puteți spune și mie va rog despre "sporul degradant civic" sau "sporul de rușine" care se acorda celor care lucrează pe vidanja, ce procent are și în baza la ce lege se calculeaza, unde este cuprins in codul muncii sau cum se acorda ?
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Asociație proprietari
Dar, în lege scrie că e obligatorie înființarea asociației in termen de 12 luni de la intrarea legii în vigoare?...

ynocentta a scris:

Legiuitorul nu a dispus sanctiuni
Greutatile vor fi suportate de catre proprietari in momentul in care vor trebui sa intretina si sa repare partea comuna de constructii si de instalatii din condominiu

Locuiesc într-un bloc nou de 18 apartamente și conform noii legi a asociaților de proprietari ar trebui sa facem asociație, dar mare parte dintre noi nu doresc acest lucru, exista vre-o sanctiune conform legii împotriva proprietarilor daca nu înființează asociație de proprietari?
Va mulțumesc.