avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate Laszlo Ecaterina

Activitate Laszlo Ecaterina

Buna ziua.
Avand in vedere ca in luna iulie sunt 21 zile lucratoare iar in pontaj imi ies 22 cum ii platesc pe salariati ?
Multumesc
Buna ziua.
Pot angaja un salariat cu 8 ore Inspector SSM si cu 1 ora/zi Cadru tehnic PSI la aceeasi societate?
Buna ziua.Avem un salariat cu demisie si preaviz de 20 zile lucratoare.El vea sa lucreaz 20 zile cate 4 ore sa-si caute un alt loc de munca.Cu cate ore il pontam si si ce salariu poate lua pentru 20 zile pontat 4 ore?
Multumesc
Cetatenii din R. Moldova pot fi angajati cu pasaport turistic ,fara alte vize?
Buna ziua.Un barbat de 33 ani cu grad de handicap gr.3 (cu o pensie foarte mica) si o indemnizatie sociala de 1125 lei se poate angaja cu contract de munca fara sa piarda aceste drepturi?
Multumesc
Buna ziua.
Un angajator doreste sa angajeze zilieri cu 2 ore/zi.Cum procedeaza? ce salariu ar trebui sa-i dea.
Multumesc
Buna ziua.Avand in vedere greva profesorilor ca in perioada grevei se suspenda contractul de munca si nu vor fi platiti.Este corect?
Buna ziua.Am un salariat angajat cu 01.04.2023,aduce concediu medical ,boala. de 10 zile in aceasta luna.Nu are stagiu de cotizare pentru ca nu a lucrat in ultimele 6 luni.Cum ii calculez concediul medical?
Multumesc.
Buna ziua.O unitate cu caracter sezonier, are 5 salariati permanenti iar restul pina la 30 sau 40 sunt sezonieri, pina pe 01.10. Este oblicatoriu CCM sau initiere CCM? Initierea se face la 45 zile de la data expirarii primei initieri?
Pentru mai multe puncte de lucru cum procedam?
Multumesc
Buna ziua.
Daca a aparut contractul nou ar trebui schimbate si la contractele mai vechi (salariatii permanenti)sau numai cu act aditional?
Multumesc