Doamna avocat mi-a spus ca avem toate sansele sa reusim in termen, i-am comunicat data biletelor...mi-a transmis incredere...acum, sper sa fie asa. Va multumesc din suflet pentru timpul acordat si, mai ales, pentru sfaturi. Este extraordinar acest forum, te ajuta sa nu te simti singur, si , oarecum iti da curaj sa mergi inainte
Inca o data, multumesc !.....sper sa revin cu vesti bune
Doar sambata 01.09.2018 m-a anuntat ca s-a razgandit si nu mai face procura, Stia de intentia noastra de a pleca, mi-a facut procura notariala pentru pasaport, stia si ca am cumparat biletele, ,apoi duminica seara mi-a comunicat ca se rezolva luni sau marti....azi s-a razgandit. Mizeaza pe faptul ca nu vreau procese ( dupa un chin psihic de 2 ani am divortat la mediator, eu refuzand ideea de a risca sa devina copilul minge de pingpong)
Buna seara,din pacate am picat in capcana fostului meu sot....duminica seara mi-a trimis un mesaj in care imi spunea sa am actele pregatite sa facem procura...asa ca ...am sperat....acum m-a anuntat ca nu face procura...asa ca maine voi contacta un avocat....sper sa nu fie costisitor :)
Buna ziua, sunt divortata si am un copil minor in varsta de 9 ani jumate. Mi-am anuntat fostul sot ca doresc sa plec in excursi in anglia impreuna cu copilul. Acesta mi-a facut procura pentru a-i face pasaport fiului meu, iar acum, cand avem biletele de avion cumparate, refuza sa-mi dea acordul la notar pentru iesirea din tara. Am vreo posibilitate sa ies din tara cu copilul fara acordul tatalui? Multumesc