avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Activitate FlorinaMaria1999

Activitate FlorinaMaria1999

Acum 2 săptămâni când am fost la poliție asta am declarat , ca ca doresc sa m-a impac cu persona vătămată și având in vedere ca prejudiciul nu este mare doresc sa îl acopăr . As prefera sa acționez fără avocat pentru a avea bani pentru acoperirea prejudiciului de acces am și întrebat dacă m-a pot reprezenta singura ... și care ar fi pedepsele posibile sa le primesc având in vedere și faptul ca am in îngrijire un minor de 4 ani . Multumesc
Buna ziua , am o plangere la politie pentru suma de 500 euro din anul 2016 , fapta recunoscuta de mine, mergand impreuna cu persoana prejudiciata la politie. Atunci am incasat acesti bani afernti unei chirii, doar ca aparatmentul nu exista , si i am oferii o chitanta falsa pentru a devenii mai credibila . avea probleme cu jocurile de noroc pe atunci de aceea am actionat asa. in urma cu 2 saptamani am fost sunata de procurorul de caz, m am prezentat la politie si am declarat ca nu aveam nici o firma la momentul acela , si mi am recunoscut faptele la fel ca si atunci . Domnul politist mi a spus sa caut persoana in cauza poate doreste impacare, dar pentru falsul in acte sub semnatura privata nu prea are cum sa ma ajute. Intrebarea este in felul urmator : nu mai am alte fapte penale , care este pedeapsa pe care o pot obtine pentru amebele fapte in caz ca doamna nu doreste impacarea ( aceasta nu se mai afla in romania , este cetatean strain ) ? se poate cu suspendare? se poate doar amenda? ar fi bine sa mi iau un avocat ? multumesc !