avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate emilyB

Activitate emilyB

Servitute de trecere. Bună ziua. Am și eu o problemă. La blocul unde locuiesc o persoană a câștigat terenul , fiind proprietatea lui, pe sub bloc cât și aleea de acces, având hotărârea definitivă. Putem noi locatarii blocului să cerem servitute de trecere dacă persoana respectivă nu ne-a închis accesul la locuințe? Și poate că nu are de gând să facă acest lucru. Vă mulțumesc. O zi bună.
Bună ziua. Sunt angajată în carul unei primării. Mai am 5 zile de concediu de odihnă aferente anului 2022 neefectuate până în prezent. Poate primarul să mă oblige să iau tot concediul in luna aceasta, întrucât eu nu doresc să iau toate zilele în în luna aceasta având nevoie și în decembrie pentru a-mi efectua controalele necesare întrucât în 2019 am fost diagnosticata cu cancer la san. Dacă o să iau toate zilele luna aceasta în decembrie el nu mai îmi dă liber și probabil ar găsi un motiv să mă de-a afară. Întrebarea scurtă poate sau nu să îmi de-a restul concediului de odihnă obligatoriu? Mulțumesc
Fac abuz de putere judecătorii din Gorj. ,,Pixul" este la ei, iar noi rămânem cu vorbele. Avocatul le-a spus inclusiv k un astfel de dosar îl poate face și el de pe o zi pe alta și îl poate pune pe masa lor. Asta contest și eu în acest moment, arestul prelungit, pentru k sunt convinsă că acel copil pe instanță nu va ține, iar părerea mea este că merg pe psihicul soțului, în mintea lor bolnavă că nu am cum să le mai spun, și mă refer aici la cei care coordonează din umbră, ei încă mai cred că își vor scoate,, cămașa" tot cu pielea noastră. Voi vorbi și cu avocații poate să mediatizam un pic cazul. Poate se vor lua ceva masuri. Am dat în presa locală, iar persoana care m-a amenințat anterior cu dezbrăcarea soțului de haina statului, a cam luat ,,foc", cerandu-mi socoteală. Să mă mai întreb de ce? Nu.
Judecătorii la prelungirea măsurii de arest preventiv ia prin copy-paste ce scrie procurorul, k doar nu o să-i dea in cap procurorului mai bine ne mai dă în cap tot noua. am avut problemă doar cu primul avocat, pe care ii am acum respectiv cei doi Cuculis și Manta, și dânșii spun și cer instanței control judiciar, k nu sunt probe, soțul meu fiind nevinovat, dar trena este aranjată k cel care m-a amenințat k îl va dezbrăca de haina statului, este un primar cu multă influență în Gorj. Eu de 15 ani sunt de meserie jurist și an studiat și eu dosarul k de aceea pot expune situația. Mai arăt încă un indiciu de dosar fabricat, la dosar există poză de pe telefonul mamei minorului, cu mesaje de la soțul meu când i-am cumpărat o bicicletă pe care copilul și-a dorit-o. Din telefonul mamei au fost șterse mesajele ei către soțul meu prin care își manifestă acordul cu privire la cumpărarea bicicletei și lăsate doar ale soțului k să pară că el insistă și nimeni nu îi răspundea. Dar telefonul soțului a fost expertizat și nu s-a verificat nimic. Păi cum să se verifice dak totul s-a fabricat. Nu știu unde aș putea face o sesizare să se verifice acest dosar și să se constate neregulile astea. Îmi puteți da o idee?
Nu sunt probe. Sunt doar vorbe. Să vă spun primul indiciu de dosar fabricat. 1 iunie mama minorului face plângere, 1 iunie se ia declarație copilului, 1 iunie declarația mamei, 1 iunie ordonanța de incepere a urmăririi penale, 1 iunie ordonanța de interceptare a telefonului soțului, 1 IUNIE ZI NAȚIONALĂ LIBERĂ, acuzat de corupere sexuală de minori, in 26 iunie arestat în urma unei percheziții domiciliare fără a găsii ceea ce căutau in casă. Pe parcursul urmăririi penale se schimbă încadrarea juridică din corupere sexuală de minori, în corupere sexuală de minori în formă continuată și ulterior după expertizarea telefonului și negasind probe pentru așa ceva, schimbă încadrarea juridică în agresiune sexuală. De precizat, de peste 10 ani noi facem acte caritabile, am ajutat foarte mulți copii, familii defavorizate. Minorul acuză că soțul meu i-a băgat mâna în chiloți, facandu-i mișcări în sus și în jos pe organul genital masculin. Se strânge toată familia minorului și spune k le-a spus copilul. Pe urmărirea penală mai sunt audiați 5 copii care spun că și ei au primit lucruri de la noi, dar soțul meu nu a manifestat comportament cu conotație sexuală. Nu se tine cont de ele. Mai mult familia care acuză primește lucruri de la noi din primăvara anului 2021, k să ne trezim în iunie 2022 k ne fac o astfel de reclamație. Pe la jumătatea lunii mai, personal am primit o amenințare din partea unei persoane cu multă influență, k se va ocupa de soțul meu k un asemenea om nu poate îmbrăca o haină, soțul meu fiind polițist și având o discuție cu această persoană. Avocați am, unul dintre ei a fost și procuror și ulterior am angajat pe avocatul Cuculis. Afirmă și ei k nu au văzut așa ceva, k doar pe cuvântul copilului să nu îl putem scoate din arest și judecat în libertate. Nu mint cu absolut nimic, Dumnezeu este sus, iar eu sunt persoană care a fost diagnosticata cu cancer și în fața lui Dumnezeu nu as putea minți. La început am angajat un avocat, care probabil și-a bătut palma cu cine este in spatele familiei care reclamă, pentru că îi cerea el ca avocat, soțului meu expertizare psihiatrică. După ce l-am angajat pe al doilea care a fost și procuror, acest avocat nu a vrut să mai stea in dosar pe motiv că nu l-am întrebat și pe dumnealui că vreau să mai angajez altul. Nu mai spun că încerca să mă întoarcă împotriva soțului meu. Aștept păreri și îndrumări unde pot apela. Vă mulțumesc.

Bună seara. Soțul meu este victima unui dosar fabricat. Este în arest preventiv, 60 de zile pe urmărirea penală, acum trimis în judecată și menținută starea de arest preventiv. La dosar nu sunt probe în momentul de față este cuvântul părții vătămate împotriva soțului meu. Procurorul de caz nu a vrut în niciun chip să scoată adevărul la iveală. Instanța nu ne ascultă nu vrea să vadă adevărul, nu ia în calcul că acel copil minte, el stă liber iar soțul în arest. Nu știu unde să mai apelez. Unde mă îndrumați să merg și ce să fac?
Reclamagiul, persoana deranjată de această construcție este chiar primarul localității. Cred k nu poate dormi noaptea din cauza zidului meu. PS mai sunt și angajată a primariei
În scară sunt 4 apartamente, este vorba de un bloc in comună nu în oraș, iar spațiul închis sub scară este cu acordul vecinilor, pentru că îl vor folosi și ei pt a depozita jucării mari ale copiilor. Prin închiderea acestui spațiu care are o lățime de 1metru, nu s-au blocat accesul în scara blocului, mai existând o lățime de aproximativ 2m pe lângă acest spațiu închis. Nu avem asociație de locatari. In acest caz?
Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am închis în scara blocului la parter spațiul de sub scară cu BCA pentru depozitare jucării ale copiiilor. Blocul are parter plus etaj. Aceasta lucrare am făcut-o cu acordul celorlalți proprietari,respectiv o folosim in comun în același scop. Astăzi am aflat că ,,o persoana,'' ar fi făcut o reclamație verbală că am construit acolo. Acea persoană nu face parte din proprietarii blocului. Există posibilitatea să fiu amendată de către primăria din comună ?
buna ziua. As dori sa stiu si eu daca o persoana care detine certificat de incadrare in grad de handicap grav cu insotitor poate beneficia de pensia minima garantata. De la casa de pensii au spus k trebuie sa aiba lucrat cel putin 3 zile. Exista prevedere legala in acest sens? Cum sa lucreze acea persoana?