avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Nicusorbardasu7

Activitate Nicusorbardasu7

Răspuns la discuția Plată Sulta
Eu trebuie sa platesc vre un comision,indiferent ca platesc la notar sau executor ??Multumesc frumos!

Ana-Maria Dutescu a scris:

Obligatoriu prin: 1. notar, dar trebuie sa se prezinte si beneficiarul sa dea declaratie ca a primit banii, sau prin 2. executor judecatoresc - are aceeasi valoare juridica, de act autentic.

Discuție Plată Sulta
Cum sa procedez corect la plata sultei??Prin executor,virament,mandat postal...pentru că este totuși o suma mare de bani, jumătate din evaluarea unei garsoniere..cum sa procedez corect???Mulțumesc.
Răspuns la discuția Partaj

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Diferente pot sa existe.
Depinde si cum se judeca fiecare acesta fiind un lucru de care depinde si ce taxe se vor aplica.
Oricum se va face si o evaluare.

Noi am platit 1500 lei taxa...am platit si taxa de timbru 4600 lei...ei vor parte la cat se vinde o garsoniera la zi...dar nu poti sa sti exact,pentru ca toti sunt samsari...cred ca avem un avocat cam slab,nu a vorbit nimic!
Discuție Partaj
Buna ziua.Am si eu o intrebare.La notariat sa pus o suma dupa o grila a notarului,ei nu au fost de acord si la tribunal au cerut evaluarea casei.Poate evaluatorul ales la tribunal sa estimeze valoarea mai mare decat cea pusa de notar?Va multumesc.