avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate bancver58

Activitate bancver58

buna seara,am acceptat sa vand ap unei familii prin programul prima casa,s-a incheiat un antecontract la notar si fara sa se consulte cu noi ci doar cu agentia au trecut ca avans 3000eu si mi-au dat 1500 pentru ca eu aveam blocat un ap la un dezv si ma forta sa achit avansul ,ap pe care era aproape sa-l pierd avand termen 15 oct,iar cu cumparatorul termen 30 nov.Banca sau fondul le-a aprobat doar 38 000 +3000 pe care i-au trecut in antc=41000euro,suma ceruta.Cum sa procedez sa recuperez restul de 1500 euro inainte de semnarea act v-c autentic,pentru ca a fost trecut in cartea func. si nu poate fi modificata suma +ca ma obliga sau mai bn zis a convins doar pe sotul meu ,profitand de faptul ca eu eram internata in spital,sa platim actele impreuna,eu intelegand doar actul final de vanzare-cump,ei cerandu-mi la fel si pe antecontractul mincinos,de3000 in loc de 1500 eu,si care era garantia banului lor.Cum ar trebui sa procedez eu,inainte de semnarea actului final,pentru ca mai am de recuperat de la ei 1500eu,bani pe care vor sa i dea in rate?si avand in vedere ca antecontractul meu a expirat pe 15 oct ,am dreptul sa le cer un termen de habitat mai mare,avand in vedere ca stia si banca de termen iar in ultima luna tinand dosarul la banca doar pentru informare de cf care o putea trimite intr-o zi .Va multumesc anticipat pentru timpul dv pretios.
Răspuns la discuția Credit prima casa
dar banca din Galati spune ca de la Bucuresti mi-au micsorat suma,iar in antecontract este stipulat ca daca nu din vina mea nu se incheie aceasta tranzactie,acest act notarial nu-l obliga pe vanzator sa-mi restituie suma?va multumesc pentru timpul acordat.
Buna ziua,am un dosar pentru credit prima casă,aprobat de fondul de garantare,am fost anunțată că mi-au intrat banii in cont,am făcut antecontract la notar cu vânzătorul ap. s-au adus actele cerute pentru completarea dosarului început din august,așteptăm ziua sa facem actul final de vânzare- cumpărare,dar am fost anunțată că s-au terminat fondurile,și nu -mi mai da toată suma, sumă ce mi-a fost aprobată la început,ci cu 10.000 eu mai mica și care bineînțeles că nu-mi ajungea pentru ap respectiv iar proprietarul cu cei 5% dați la notar și-a plătit garanția la un dezvoltător din orașul în care vroia sa se mute.Banca(OTP Bank Galați) spunând că a încercat sub toate formele sa ne ajute implorând și banca centrală sa ne ajute.Va rog din suflet să mă ajutați,ce soluții am in acest caz?