avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate livia234

Activitate livia234

Răspuns la discuția succesiune unul din parinti
Imi puteti spune si mie va rog cine este recomandabil pentru a deschide o succesiune,notarul sau avocatul,si are importanta daca e din alta localitate?
Astept raspuns!
Va multumesc!
Răspuns la discuția succesiune unul din parinti
Am o intrebare! Sunt 4surori,daca una moare inainte de inceperea succesiunii dupa parinti si nu are copii, sotul acesteia are vreun drept la mostenirea dupa socrii?
Va multumesc!
Răspuns la discuția succesiune unul din parinti
Cum adica transcris(scuze ,nu cunosc termenii juridici!) Este vorba de o singura casa pe numele tatalui meu si un contract de vanzare-cumparare facut de mana intre mama mea si o alta persoana.Ma intreb daca acel contract facut de mana este valabil sau nu! Mai specific faptul ca si mama mea e decedata acum!
Eu vreau sa dechid succesiunea dupa tatal meu si as vrea sa stiu la ce sa ma astept din partea cumparatorului jumatatii mamei mele!
Va multumesc!
Răspuns la discuția succesiune unul din parinti
Dar daca mama si-a vandut partea ei din casa (printr-un contarct facut de mana) mai exista vreo mostenire dupa mama in acest caz pentru surori?
Răspuns la discuția succesiune unul din parinti
Va multumesc,pentru raspuns!
Mai am insa o intrebare!
Noi suntem 4 surori dar numai 2 dintre noi avem acelasi tata si purtam numele lui,ori daca deschid succesiunea dupa tata celelalte 2 surori au vreun drept sau numai dreptul care se cuvine din partea mamei?
Astep raspunsul dumneavoastra,Va multumesc!
Buna ziua! Am o problema legata de succesiunea unuia din parinti!
Totul a inceput acum 6 ani dupa moartea tatalui meu cand mama impreuna cu surorile mele au vandut casa parinteasca fara ca eu sa stiu ceva,de fapt mama fiind paralizata nici ea nu cred ca a fost de acord cu vanzarea casei! Eu datorita faptului ca nu am stat in acelasi oras nu am stiut nimic de isprava lor,mie mi-au spus ca locuinta este data in chirie!Acum am aflat ca de fapt ei au vandut casa cu suma ridicola de 2500 de euro!!! M-am interesat la primarie si acolo mi-au confirmat ca proprietarul este in continuare tatal meu dar ca mai este un contract de vanzare-cumparare facut de mana,cu 2 martori prin care mama mea vinde unei persoane.Eu vreau sa fac succesiunea dupa tatal meu dar nu stiu cat de valabil este contractul acela! Intrebarea mea este,pot sa recuperez ceva din casa respectiva?
Astept raspunsul dumneavoastra!
va multumesc!