Daca are calitatea de salariat si a contribuit minim la nivel de 6 salarii minime pe economie, atunci 10%.
Atuntie si pentru Dvs., chiar daca datorati CASS la plafon de 6 salarii (1.980) doar 10% sunt deductibili pt calcului venitului impozabil.
Nu are importanta ca în același timp mai are și un contract de munca valabil în alta parte.
Daca are calitatea de salariat si a contribuit minim la nivel de 6 salarii minime pe economie, atunci 10%.
Atuntie si pentru Dvs., chiar daca datorati CASS la plafon de 6 salarii (1.980) doar 10% sunt deductibili pt calcului venitului impozabil.
Nu are importanta ca în același timp mai are și un contract de munca valabil în alta parte.
Pentru puțin :)
Era cumva de așteptat să nu se poată cumula două ajutoare de la stat. Cum în această perioadă e nevoie de o mulțime de reglementări, unele se fac pe repede-nainte și au scăpări.
@ only4mobile
Guvernul are pe masă un proiect de OUG prin care va interzice cumularea indemnizației pentru PFA-uri, II-uri etc. cu alte venituri - cum sunt cele din salarii despre care spuneți dvs. (șomajul tehnic e un beneficiu al salariaților). Proiectul va fi adoptat cât de curând, poate chiar azi.
Urmăriți articolele de pe site sau știrea, în general.
Buna ziua!Eu și soțul avem un SRL .Pe acest SRL funcționăm cu un Salon de înfrumusețare care l-am închis de când s-a dat starea de urgentă .Noi doi suntem asociați iar eu și administrator ,nu avem contract de munca nici unul,asta era singura sursa de venit.Putem beneficia de vreun ajutor de la stat?
Da, Întreprinderea Familială va putea beneifica de acel ajutor acordat de stat ÎI, IF, PFA, IMM...