avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina Prise

Activitate Madalina Prise

Asa au considerat bunica mea și vânzătorii la vremea respectiva ca nu este nevoie sa facă acte autentice. Bunica mea spune ca vânzătorii a eau acte la casa dar ea nu le deține în acest moment. Are doar acea hârtie făcută de mâna, Va mulțumesc mult pentru răspuns. Mi-aș dori foarte mult sa ma ajutați puțin și sa imi spuneti ce avem de făcut în a est caz.
Bună ziua. Ne confruntam cu următoarea situație. Bunica mea a cumpărat o casa acum 20 de ani pentru care a făcut un act de vânzare- cumparare de mana impreuna cu vanzatorul și patru martori. Eu sunt nepoata ei și vrea sa îmi rămână mie casa după ce nu o sa mai fie ea. Care sunt procedurile care trebuie urmate pentru a avea bunica acea casa și terenul cu actele în regula?
Va mulțumesc anticipat!
Mulțumesc pentru răspuns. Situația e puțin mai complicata. Locul unde își desfășura activitatea firma mea s-a desființat deoarece nu era pe profit. Iar eu și încă o colega muncim acum de acasă până în ianuarie urmând să se deschidă într-un al loc unde o sa avem alt program.
Buna ziua. Îmi poate spune cineva daca pauza de masa de o ora este obligatorie prin lege sau nu? Adică pot renunța să îmi iau pauza și să termin munca la ora 18:00 in loc sa termin la 19:00? Programul meu este de la ora 10:00 la ora 19:00 cu o ora pauză. Și chiar daca lucrez de acasă pentru mine toată ziua este pierdută având în vedere programul de munca.
Buna seara. Am trei copii unul de 2 ani și 11 luni. Al doilea de 1 an și 2 luni. Iar al treilea are 2 săptămâni. Acum sunt in CCC pentru al doilea copil. Soțul meu muncește de 11 luni și înainte de această perioadă a fost în CCC pentru primul. Vreau să mă ajutați cu următoarele nelămuriri: dacă eu mă întorc la muncă la program normal, având în vedere că îmi alăptez copilul , angajatorul are obligația să îmi de-a acele două ore libere că sa il pot alăpta până când face el un an? Iar soțul meu având în vedere că s-a întors la muncă din CCC în 29.10.2019 și nu sunt 12 luni consecutive lucrate poate să beneficieze el de CCC pentru al doilea copil sau se i-a in considerare 12 luni lucrate consecutiv înainte să îl nasc pe al doilea? Si pentru al treilea poate să primească acel supliment pe care îl primesc eu acum de 1.250 RON? Poate nu am formulat atât de bine tot ce am scris și va este greu sa înțelegeți situația mea. Dar dacă reușește cineva sa înțeleagă va rog mult sa mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri. Mulțumesc!
Mulțumesc pentru răspuns!
Buna ziua. In momentul de fata sunt in ccc dar sunt însărcinată în 32 de săptămâni. Soțul meu rămâne fără loc de muncă din 31 august și vrem să știm următorul lucru. Se poate sa intre soțul în concediu de paternitate pentru copilul care sunt eu acum in ccc iar eu să rămân în concediu de maternitate? Sau ca să poată el beneficia de concediu de paternitate eu trebuie să mă întorc la muncă? Mulțumesc
Al treilea copil
Răspuns la discuția Al treilea copil
Va mulțumesc pentru răspuns.
Buna ziua! Am doi copii acasă unul de 2 ani și 3 luni iar celălalt de 6 luni. Am aflat de curând ca sunt însărcinată și normal ar trebui sa nasc in Septembrie . Știe cineva sa îmi spună dacă am anumite benefici de la statul roman pentru ca o sa avem al treilea copil? O sa primesc doar acel supliment de 1250 de lei pentru ca se suprapune concediu care il am pentru copilul de 6 luni cu concediu care urmează sa îl am pentru al treilea copil? Mulțumesc