Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate victoriaenescu

Am avut o intelegere. Spune mi insa cum as putea demonstra faptul ca eram obligati, presati, stresati. Eu am luat hotrararea de a pleca convinsa fiind ca lucrurile nu vor putea sta mai bine. N as vrea sa ma mai uit inapoi. Ma suna pe mobil sa ma jigneasca. Am experienta profesionala de mai bine de 10 ani; am fost apreciata si solicitata sa raman sau sa ma intorc in firmele prin care am trecut. M a ingrozit atitudinea fata de angajati.Nu faptul ca erau pusi la munca ci faptul ca erau considerati niste "produse" iar limbajul folosit in adresari directe era departe de a fi unul demn de o companie profesionala. Crezi ca ma pot lupta cu asa ceva. Am plecat 5 oameni in 5 zile consecutive.
am inteles ca pentru un aastfel de contract (de doua ore pe zi) preavizul ar fi de 4 ore!?
e gresit?

nu le am adus prejudicii ba din contra ..ei mi au adus mie.

stiam ca daca ma dau ei afara ( fara motive evident - eu am prestat in serviciul acestei companii cel putin doua ore pe zi (erau 12)pe care le pot demonstra - postul ramane oarecum blocat si nu au voie sa angajeze o alta persoana pe acel post.
Am incheiat un contract de munca de doua ore pe zi; zece pe saptamana. (desi lucram 12 ore /zi) Activitatea mea in compania respectiva cu acest contract a fost de trei saptamani. Am decis sa inchei colaborarea dar nu am lasat o demisie. Cum ma poate afecta pe mine? Si de asemenea...cum ii poate afecta pe ei faptul ca nu am lasat acea demisie?