avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate VIORICA MADALINA MANU

Activitate VIORICA MADALINA MANU

Probabil ca va trebui sa contactati Kruk si sa gasiti o modalitate de a mai achita din datorie.
Medicul de familie va va elibera adeverinta cu privire la starea dvs. atunci cand veti decide sa informati angajatorul si tot medicul de familie va poate informa cu privire la concediul medical, in functie si de starea dvs. de sanatate. Nu va da afara pe motiv ca sunteti insarcinata.
Prezentati situația la ANPC [ link extern ]
As dori sa accesez fonduri nerambursabile in 2022, cum pot proceda?
Răspuns la discuția PFA sau SRL?
Multumesc pentru raspunsul dvs. Inclin catre SRL cu asociat unic, intr-adevar, dar nu am infiintat firma. Urmaresc accesarea de fonduri nerambursabile.
De acord. Pensia alimentara a fost stabilita la 200 lei (in instanta sau prin acord de divort, cel mai probabil), asa se mentioneaza in solicitare.
Aflati numele executorului si adresati-va lui pentru mai multe informatii. La serviciu, au primit o poprire, probabil, din partea executorului. Sa va dea o copie a popririi de la contabilitate (cel mai probabil)
Atata timp cat nu exista dovada (ordin de plata) platii pensiei alimentare, sunteti indreptatita sa va adresati executorului judecatoresc, inclusiv pentru cheltuieli cu scoala si gradinita, de exemplu.
Răspuns la discuția PFA sau SRL?
Am avut PFA, stiu la ce va referiti, dar cel mai mare avantaj al PFA este ca poti retrage bani pt. cheltuieli.
Discuție PFA sau SRL?
Care forma de organizare a unei societati este mai avantajoasa din punctul de vedere al taxelor la infiintare (PFA/ SRL )? Pentru PFA mi se pare ca este mult prea multa birocratie, avand in vedere ca PFA inseamna un volum mic de activitate.