avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Daniela 1967

Activitate Daniela 1967

Da, am platit prin cont banca, am toate chitantele si dosarul de la banca in care se dovedeste ca a fost cumparata

Casa nu se poate imparti. E pe una din cele doua proprietati. Jumatate din proprietate (cea fara casa e pe numele parintilor) . Cealalta jumatate unde este casa, este pe numele meu prin contract de vanzare cumparare ( casa + teren) . Anul trecut am achitat totul la banca.

gi-jane2 a scris:

s-a putut imparti casa pe jumatate, exista 2, ati cumparat o cota parte sau cum ?
Daca moare un parinte veti dezbate mostenirea impreuna cu parintele ramas si fratele.
oricum ar fi, casa dvs nu e in niciun pericol din partea lor.

Parintii au zis ca impart pe jumatare averea la copii. Suntem doi frati. Eu am cumparat casa parinteasca ca sa o scap de la o licitatie si am ramas proprietara cu contract de vanzare cumparare. Am si investit bani Multi in acea casa. Cumnata mea vrea Cu orice pret din acea casa . Fratele meu este sub papucul ei. Parintii mei nu i-a facut acte fratelui meu pe cealalta jumatate din proprietate, pentru ca nu au dorit-o niciodata pe cumnata mea ,ea avand deja in copil cu un alt barbat atunci cand s-a casatorit cu fratele meu.
Ei ,, si mai ales cumnata mea ma acuza ca le-am furat dreptul lor din casa.
Ce credeti ca mi se poate intampla daca moare unul din parinti.
Vor avea dreptul la acesta casa?
Multumesc .