avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate anageorgiana42@yahoo.it

Activitate anageorgiana42@yahoo.it

Bani sunt proveniți din darul de nuntă , sunt depuși a doua zi după nuntă la bancă. În dat de 9 septembrie 2018 a avut loc nunta , în data de 10 septembrie 2018 am depus banii, în data de 12 decembrie 2018 a ridicat banii din cont , iar la data de 13 decembrie când am aflat am depus cerere de divorț, apoi o plângere la poliție.

Bună ziua.

Cum pot afla dacă soțul are banii în diferite conturi bancare? Mentionez faptul că înaintea de a depune actele de divorț ( cu o zi înainte ) soțul a fugit de acasă scoțând toți banii din conturi, conturi unde eu eram clauză iar dânsul titular , de la banca respectivă am toate extrasele de cont ( de unde rezultă că el a scos suma de 80.000 lei cu programare ) , cum pot afla dacă ia depus în alt cont respect la o altă bancă.
Bună ziua,
În septembrie 2018 m-am căsătorit , iar în decembrie 2018 soțul a părăsit căminul conjugal fără nici o explicație mutânduse la părinți lui, ulterior mergând la bancă am descoperit că a luat toți banii din conturi - banii proveniți din darul de nuntă , depuși a doua zi după nuntă. Precizez faptul că în octombrie 2018 am achiziționat un teren împreună , iar înaintea căsătoriei am achiziționat o mașină pe numele meu din venituri proprii , el la rândul lui are o mașină dar este trecută pe tatăl dînsului ( veșnica problemă a romanului pentru a nu plăti asigurare mare ). Îmediat după plecarea soțului de acasă și aflarea de luarea banilor din cont , am depus cerere de divorț iar ulterior am depus și o cerere la poliție. Ce șanse am pentru recuperarea 1/2 parte din bani respect 1/2 din teren , cum ar trebui să procedez ?